bérces edit

Büntetőkör #20 - Életútinterjú Bérces Edittel, a világ egyik legeredményesebb ultramaratoni futójával

Megérkezett a Büntetőkör podcastsorozat legújabb része, amelyben Simonyi Balázs ezúttal a futólegenda, Bérces Edittel beszélget!

Hosszú életútinterjú a világ egyik legeredményesebb ultramaratoni futójával.

Karrierje során öt világcsúcsot ért el, 100 kilométertől 48 óráig jelenleg is szinte minden rekordot tart. Nyert Bécs-Budapestet, és többször állt a nagyatádi ironman táv dobogóján. Egyéniben nyert 24h és 100 km VB-t és EB-t is, valamint a 2 + 2 arany mellé az évek alatt egy ezüst és egy bronzot is behúzott 24 órán.

Kétszer választották a világ legjobb ultrafutó nőjének. 2000, 2001, 2002 és 2005 versenyévében az összes versenyen, ahol elindult, első lett.

bérces edit

Az első rész a (futó)életpályát mutatja be a csúcsokkal, versenyekkel.

A futó önmaga kizsigerelését, a test és elme gyors vagy lassú elégetését. Lesz szó körözős versenyekről és az A-ból B-be tartókról. Miért kell nyelveket beszélni egy futónak? Tényleg ultrasprint a 100 km? Mennyiben párkapcsolati elvárás, hogy a partner képes legyen azonos tempót futni a kedvesével? Mi az igazi ultrafutás? Mennyit lehetett keresni az ultragyőzelmekkel? Szót ejtünk a sajátos táplálkozásról is, csalásokról, doppingról.

ITT HALLGATHATOD MEG AZ ADÁST: