Budapest Urban Games

Idén is bevehetik a sportolók a várost - Budapest Urban Games

Forrás: BUG
Augusztus 29-én újra itt a BUG, átúszhatod a Dunát, felfuthatsz a Citadellára, jógázhatsz is odafent és a street workoutot is kipróbálhatod a BME előtt!

Idén ötödik alkalommal is elrajtol az utcalimpia!

Augusztus 29-én amatőr és profi sportolók veszik birtokba a főváros utcáit és tereit, hogy megmutassák: a városi környezet is tökéletesen alkalmas a mozgásra. A Budapest Urban Games (BUG) 2020-ban négy különböző sportágban várja a kalandra, sportolásra vágyókat, többek között újra lesz belvárosi Duna-átúszás. A résztvevők biztonságáról idén új szabályok gondoskodnak.

A sportolni vágyók a vírushelyzet miatt előre lekötött időpontokra regisztrálhatnak, hogy elkerüljék a tömegek feltorlódását a helyszíneken.

Budapest Urban Games
Forrás: BUG

Tavaly rekordszámú, mintegy 5000 nevezőt vonzott a BUG, a szervezők pedig idén még több résztvevővel számolnak az ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött sporteseményen. Budapest a sportok fővárosa is, a Budapest Urban Games pedig a helyi sportközösségek legnagyobb motorja.

Használjuk a városi tereket sportolásra is! – ez a BUG és a Főváros közös célja, valamint a városi sportközösségek összekovácsolása.