futás hajápolás

Futócsajoknak: menő frizura nyárra, amit edzés után könnyen összedobhatsz

Forrás: Getty Images
Gyors frizuratipp edzés utánra, ha napközben csinosan kell megjelenned!

A beach hullámok a nyár aduászai!

A “gyorsan összekapom magam és indulhatunk is” kijelentés nyári kánikulában érvényét veszti. Mire felöltöznénk, már újra érezni, hogy átnedvesedett a pólónk, ha lehetne, csak legyeznénk magunkat és nem mennénk sehova. A szép barnára sült vádli és váll azért dobhat a hangulaton, de legyünk őszinték, a smink sokszor marad el és a haj beszárítása is vágyálom marad. Mire kész lenne, kezdhetnénk elölről a macerás műveletet. Ilyenkor felejtsük el az egyenes, vagy formára szárított frizurát, legyünk szabadabbak, szilaj hullámokkal, kusza lófarokkal. Mintha most száradt volna a hajunk, a szörfdeszkáról lepattanva. Ebben hűséges társaink lesznek a kifejezetten rakoncátlan strandhullámokra kitalált termékek. A só és a Balaton szárítása helyett azonban táplálnak és segítik megóvni a loboncot a napsugárzástól, szárazabb levegőtől is.

hajápolás futás
  1. Authentic Beauty Concept NYMPH spray 250 ml 8200 Ft
    Gyönyörű vizes hullámokat, laza, mermaid textúrát ad a hajnak, és mivel tökéletes arányban tartalmaz sót, nem nehezíti el a hajat. Szilikonoktól, parabénektől mentes termék.
    ABC szalonok, livingroomhairbudapest.hu

  2. Lee Stafford Beach Babe Sea Salt spray 150 ml 4690 Ft
    Már a pink flakon is csábító, hát még a benne található összetevők, mint a 26 ásványi anyag, holt-tengeri só, és a napraforgó kivonat.
    profimed.hu

  3. Redken Beach Envy Volume styling spray 125 ml 8356 Ft
    Az USA piacvezető, professzionális hajápolója amellett, hogy mindent tud a tökéletlenül tökéletes strandos hullámokról, enyhén savas PH-val rendelkezik, és tartalmazza a Interlock Protein Network technológiát, amely speciális összetevőket biztosít a hajnak, és segít abban, hogy a protein eljusson a hajszálak belsejébe.
    Redken szalonok

  4. Balea Beach Style spray 200 ml 749 Ft
    Vegán, ammóniamentes, szilikonmentes hajformázó, ami glicerint és panthenolt tartalmaz, hogy ne csak a bőrünk, de a hajunk is hidratált legyen.
    dm.hu

  5. Kevin Murphy HAIR.RESORT.SPRAY 150 ml 6999 Ft
    A dizájnos, praktikus dobozairól, kitűnő termékeiről, és jól hangzó nevéről híres márka ebbe a hajformázóba búza aminosavakat csempészett, melyek könnyen behatolnak a hajszálakba, és kapcsolódnak a haj belső rostjaihoz. A molekulasúlyú protein fényessé teszi a hajat, és védi a szerkezetét is.
    kevinmurphy.hu

  6. TRESemmé Botanique AIR DRY Styling krém 200 ml 1699 Ft
    Sokan fizetnének azért, hogy göndör hajkoronájuk legyen. Általában azok, akik ilyen szerencsés adottsággal rendelkeznek, a kócosodás, és nehezen kezelhetőség miatt inkább szeretik összefogni, vagy nyáron, baseball sapka vagy kalap alá rejteni a fürtöket. Ebben a termékben nincsen színezék, és a kócosodást is elfelejtheted.
    Drogériák, hipermarketek
1000 Futótipp nőknek

1000 Futótipp nőknek

Ha elszántad magad, már meg is tetted a legfontosabb lépést a futóvá váláshoz. Amire ezen kívül szükséged lesz, azt mind megtalálod a Runner’s World kifejezetten nőknek szóló futótippjei között!

 

1990 Ft

2490 Ft