Iratkozz fel hírlevelünkre!
Magazin előfizetés

Az asztali LED lámpák tárháza

Az asztali LED lámpák tárháza
Facebook
Twitter
Pinterest
Az otthoni munkavégzés megerősödésével és népszerűségének növekedésével egyre többen rendezik be otthonukban irodájukat és látják el feladataikat kényelmes körülmények között. Mindehhez szükség van egy kényelmes székre, megfelelő méretű asztalra, valamint megfelelő elektronikai háttérre, mint a számítógép vagy a hatékony megvilágítás.

Amennyiben feltorlódnak a feladatok, és éjszakába nyúlóan kell dolgoznia, vagy nem éppen megfelelő a szoba megvilágítása, akkor kifejezetten hasznos, valamint elengedhetetlen egy asztali LED lámpa beszerzése.

A LED lámpák működési elve és előnyei

A LED lámpák hatalmas népszerűségnek örvendenek napjainkban takarékos és környezetkímélő voltuknak hála. A LED egy olyan fénykibocsátó dióda, amely félvezető anyagokból készült. A félvezetőtől függ a dióda által kibocsátott fény színe, amelyet elsősorban összetétele és ötvözői határoznak meg. Működésére való tekintettel a dióda anyagában megtalálható atomok elektronjait az áramforrás gerjeszti, amelynek hatásaként nagyobb energiaszintű elektronpályára lépnek és fotonokat bocsátanak ki helyükre visszatérve. Nagyobb feszültség pedig nagyobb mennyiségű kisugárzott fotont eredményez. A LED fényforrások legnagyobb előnyei közé tartozik az energiatakarékossága, hosszú élettartama, valamint vibrálásmentessége.

Mindemellett kompatibilis a hagyományos fényforrásokkal egyaránt, ennek köszönhetően nem szükséges foglalatot cserélni, csak az izzót. Felkapcsolást követően nem kell várnia, mivel nincs bemelegedési ideje, azon nyomban teljes fényerővel világít. Sokkal strapabíróbb és kevésbé sérülékeny a hagyományos égőkkel szemben, így sokkal több ideig is tart. Környezetkímélő, mivel energiafelhasználásában alacsony, valamint a gyártás során sem keletkeznek mérgező anyagok.

A LED asztali lámpák jellegzetességei

Amennyiben szeretné hatékonnyá tenni asztali megvilágítását, és beszerezni egy olyan készüléket, amely minden igényének megfelel, akkor keresse fel a LEDLámpaház.hu asztalilámpa-kínálatát, ahol számos termék közül válogathat. A LED asztali lámpák típusai és rögzítésük eltérőek lehetnek. A hagyományos, asztalra állítható, talpas változatok különböző búrákkal elérhetőek annak függvényében, hogy milyen jellegű megvilágításra van szüksége, és mennyire kell koncentráltnak lennie a fénynek.

Mindemellett létezik olyan asztali lámpa is, amely egy rögzítő segítségével az asztallapra szerelhető, így sokkal biztosabban állhat, valamint sokkal kevesebb helyet foglal el az asztalából, kevésbé zavarva a munkavégzésében. A rögzítővel ellátott lámpa mellett találkozhatunk csiptetős lámpákkal is a piacon, amelyek működésüket tekintve szintén kifejezetten egyszerűek, valamint az asztal lapjában sem tesznek kárt, mivel szilikonnal béleltek.

Tovább olvasok
Kép

A londoni buborék – avagy versenyzés a covid idején

2020 teljesen új kihívások elé állította az egész nemzetközi sportéletet. Az Olimpiát elhalasztották, a versenyeket eltörölték, a sportlétesítményeket bezárták. A sportolók azonban nem adták fel egykönnyen, ahogyan a sportszervezők sem. Újfajta rendezési elveket dolgoztak ki, hogy ne landoljon még több sportesemény a kukában.

Kép

Az edzés utáni kínzó fejfájás elkerülhető, de figyelned kell néhány dologra!

Egy kőkemény edzés épp elég fájdalmat tud okozni, semmi szükség arra, hogy még a fejed is fájjon utána - nem igaz?

Kép

Miért veszélyes - és nem erény - a futók magas fájdalomtűrése?

Fáj? Igen…kicsit, nem vészes. És persze elmész futsz fél órát, órát, egy félmaratont, edzel rendszeresen „pici” fájdalommal. Ami valójában lehet, hogy nem is olyan pici.

Kép

Büntetőkör #25 - Folytatódik a beszélgetés a maratonfutó-legendával, Szekeres Ferenccel

Ha tetszett az első rész, most meghallgathatod, mi mindenről beszélgetett még Simonyi Balázs Szekeres Ferenccel!

Kép

Az Aloe vera 5 fantasztikus hatása, amik különösen hasznosak a hideg idő beálltával

Nyáron sebgyógyításra, napégésre fantasztikus az Aloe vera, de az igazság azt, hogy ezt a csodanövényt az év 365 napján érdemes lenne használni - mondjuk is, hogy miért!

Kép

A futópad-tulajdonosok mindössze 14 százalékának van rendkívüli motivációja az edzések elvégzéséhez

Ugyanakkor ők még mindig motiváltabbak, mint más, aki fitneszgépeken, otthoni sporteszközök használatával sportol rendszeresen – derült ki egy tanulmányból.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem