AC Milan,foci

Szurkolói tárgyak AC Milan drukkerek számára

Forrás: football fanshop
Az AC Milan szimpatizánsait az utóbbi években nem igazán kényeztették el a kedvencek a pályán elért sikerekkel. A 2011-es bajnoki cím már elég régen volt, emellett pedig a Bajnokok Ligájába történő kvalifikáció is meglehetősen régen jött össze a csapatnak.

Egy vérbeli és hűséges Milan drukkert mindez egyáltalán nem tántorít el, és csak tovább növeli a siker éhséget. Egy ilyen nagy múltú klubnál, amelyik világszerte rajongók millióival rendelkezik, csak idő kérdése a sikerek visszatérése.

Ebben a bejegyzésben a piros és fekete szín szerelmeseinek, vagyis az AC Milan drukkereinek kedveskedünk szurkolói tárgyakkal.

Álmodj a győzelmekről AC Milan ágyneműben

Mit szólnál hozzá, ha mostantól akkor is a kedvenc csapatod színeibe bugyolálhatnád magad, amikor este lefekszel aludni? Ki tudja, talán így az álmaidban vissza tudnád idézni a korábbi fényes győzelmeket is.

Az AC Milan ágynemű kizárólag piros és fekete színekben pompázik, és ott díszeleg rajta a klub pompás címere. A takaróra húzható felület piros alapú, míg a párna fekete. Milan drukkerként, ha esténként ez a fantasztikus látvány fogad, akkor ki sem akarsz majd kelni az ágyból.

Ami pedig a méreteket illeti, a 135 centiméteres szélességnek, illetve a 200 centiméteres hosszúságnak köszönhetően az ágynemű kompatibilis lesz a legtöbb takaróval.

AC Milan mobiltartó

A különféle okostelefonok térnyerésével manapság már nemcsak egy nyaklánc vagy karkötő szolgálhat ékszerként. Hogyha a mobilod tokja gyönyörű piros-fekete színekben játszik, akkor nagyot villanthatsz a haverok előtt.

Mostantól, amikor csak üzenetet vagy hívást kapsz, a mobilod büszkén veheted ki a táskádból vagy a zsebedből, hogy aztán fogadd az elismerő vagy olykor az irigykedő pillantásokat.

Pólója, meze vagy kulcstartója sokaknak lehet a kedvenc csapatuk címerével, de mobiltartója csak az igazán fanatikusoknak van.

Fejhallgató az AC Milan címerével

Te is szívesen hallgatsz zenét utazás, sportolás vagy séta közben? Akkor mostantól használj erre a célra olyan fejhallgatót, ami a kedvenc klubod színeivel és címerével van ellátva.

Ennek köszönhetően mostantól sokkal stílusosabb lehetsz a szokásos reggeli kocogás, vagy a suliba történő utazás alkalmával. A piros és fekete elegáns kombinációjaként ez a fejhallgató nemcsak a sportos, hanem az elegáns viselethez is kiválóan passzol.

Ennek köszönhetően remekül illik majd farmerhez, pólóhoz vagy hidegebb időben kabáthoz is. Ha pedig egy Milan mezt veszel fel mellé, akkor tökéletes lesz az összhatás. Ne lepődj meg tehát, ha az utcán járva lépten-nyomon irigykedő pillantások kereszttüzét tapasztalod majd.