cipő,divat

Minden, amit a Rieker márkáról tudni lehet

Forrás: riekel
1874-ben Heinrich Rieker alapított egy vállalatot egy Tuttlingen nevű kis városkában. A jelenlegi irányítás az alapító ükunokája, Markus Rieker kezében van. Az elmúlt időszakban Németország egyik legjelentősebb cipőgyártói sorába került, hiszen világmárka lett közel 50 országban, a termelés pedig évente megközelíti a 20 millió párt. A kézzel varrt (anflechter) technológia alkalmazása terén piacvezető pozíciót ért el. A kollekciók a hétköznapi viselethez igazodnak, kollekciói pedig minden korosztály számára elérhetőek.

A LifeStyleShop kínálatában lévő Rieker termékekről

A LifeStyleShopnál megtalálható Rieker termékek sikerének kulcsa a minőség és kényelem. A cipők mindegyike egy úgynevezett “ANTISTRESS” tulajdonsággal rendelkezik. A fejlesztésnél az adta a fő szempontot, hogy a lábfejben számtalan idegvégződés található, amik kihatnak az egész testre, ezért fontos és elengedhetetlen a teljes komfortérzet.

Kétfajta „ANTISTRESS”-t figyelhetünk meg: az első az évszázados tapasztalatok alapján kialakult, úgynevezett kaptaforma, amely azt jelenti, hogy a márka cipőiben 30%-al több hely van, mint más hasonló típusú lábbeliben. A második a speciális poliuretánból készült talp, amelynek nagyon nagy hajlékonysága és rugalmassága van. Alátámasztja a lábfejet, és biztosítja gerincünk védelmét. A cipők, páronként 20-25 dkg-ot nyomnak, tehát pille könnyűek.

Már az első használat során észrevehető, hogy ezek a lábbelik nem hasonlíthatóak más cipőkhöz, hiszen úgy érezhetjük, mintha nem is hordanánk semmit a lábunkon. Fontos még tudni, hogy a bőr felsőrésszel készült darabok tisztítása speciális eszközöket és tisztító- és ápolószereket igényelnek. A jó tulajdonságaikat az élettartamuk végéig megőrzik.

Nos, ez a cipőmárka magába foglalja az összes olyan tulajdonságot, amit egy cipőtől elvárnánk. Ha ezt a márkát választjuk, akkor garantáltan nem fogunk csalódni, bármelyik modellről is legyen szó.

A cég kínálata

A lifestyleshop.hu webshop széles választékkal rendelkezik. Női, férfi, gyerek modelleket kínálnak, sportos, elegáns, alkalmi vagy utcai, hétköznapi viseletre, cipő, papucs, szandál, csizma kivitelben. A lényeg, hogy alaposan válasszuk ki a méreteket is, mert ha nem megfelelő a lábbeli nagysága, akkor nem biztos, hogy elég kényelmes lesz.

Bemutatnék példaként a weboldal kínálatából egy igazán mutatós női szandált, amely piros színben kapható. Gumi pánttal ellátott, felső részén felvarrt kövekkel díszített. Magas talpa ellenére viselete nem terheli meg a lábat.

Reméljük elnyerte tetszéseteket a Rieker márka. Próbáljátok ki a modelljeit, nem fogtok csalódni!