futócipő,nike,adidas,saucony

A hét befutói: szeretnél egy új cipőt?

Az idő során már bizonyított sorozatoknál most sincsen megállás. A teljesítményorientált lábbelik új darabjai keresik hűséges futóikat!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal három szuper futócipőt mutatunk!

futócipő,cipő,adidas,saucony,nike
Neked melyik tetszik?

Adidas Ultraboots 19

Az új modellt több ezer futó visszajelzése alapján tervezték meg. A korábbi 17 helyett 4-re csökkentették a Ultraboost 19 fő alkotóelemeit. A középtalprészben 20 százalékkel több BOOST párnázat található. A taprész rugalmasságát, illetve a lábfej gördülékenységét a Torsion Spring technológia adja. A tökéletes tartásért a külső részen elhelyezett 3D Heel Frame saroktámasz felel, és a zokniszerű Primeknit 360 felsőrész a kényelemért felelős. (54 990 Ft)

Saucony Freedom ISO2

A sikeres Freedom sorozat ötödik tagja, ami a hajlított talpbetétnek köszönhetően most mégj obban idomul a lábfejhez. Erősen párnázott, neutrális cipő a maximális kényelemre és a hosszú futásra vágyóknak. (49 990 Ft)

Nike Odyssey React Flyknit2 Premium

Lazulj el, és add át magad a futásnak! Eva Magill-Oliver művész meditatív dizájnos kollekciója a könnyed Flyknit és a szintetikus anyagok kombinációjával született meg. A Nike React párnázás kényelmes futást biztosít. (140 €)