futócipő,futócucc

A hét befutói: Futócuccok, amiket a hétköznapokban is használhatsz

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezúttal olyan cuccokat gyűjtöttünk össze, amiket akár a hétköznapokban is hasznosíthatsz, nem csak futás során.

a hét befutói,futócipő,futócucc
Forrás: Hámori Zsófia
Ezen héten a mindennapokban is hordható darabokat válogattunk össze.

1. Adidas Supernova Run Cru pulcsi

Könnyed plusz réteget biztosít hűvösebb időre, nedvességelvezető anyagának köszönhetően pedig kényelmesen mozoghatsz benne. Fényvisszaverő díszítése miatt éjszaka is jól látható maradsz benne. Mivel most nagyon divatosnak számítanak a hétköznap is viselhető, sportosabb ruhák, akár egy lazább programra is felveheted. További infókat itt találsz a termékről.

2. Asics hátizsák

A 21 literes táskába minden belefér, amire csak szükséged lehett. Külön tárolhatod benne a laptopodat és az edzőcuccodat - még egy cipőtartó zsák is jár hozzá. Sok belső zsebében szuperül tudsz rendszerezni, párnázott vállpántjainak köszönhetően pedig igazán kényelmes viselet. További infókért kattints ide!

3. Nike Flex 2018 RN Sense futócipő

Nagyon jól szellőzik, hálós felsőrésze és könnyű talpa miatt nem nehezíti el a lépteidet. Pontosan emiatt ideális futáshoz és mondjuk egy nagy sétához is a városban. A rugalmas külső talp szintén elősegíti a kellemes mozgást, fűzőivel összekapcsolódó Flywire-szálai pedig gondoskodnak arról, hogy jól tartson. Ha olvasnál még róla, kattints ide!

Olvasnál még a témában?