a hét befutói

A hét befutói: Színekkel dobd fel a nyári futásaidat!

Forrás: Hámori Zsófia
Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Ezen a héten élénk színű futócuccokat gyűjtöttünk össze.

futócipő,futóóra,futódnadrág
Az eheti válogatásunkban a színes futócuccok kapták a főszerepet.

1. Salomon Sonic RA PRO futócipő

A cipő könnyű felsőrésze lágyan, de biztosan körülöleli a lábfejedet, így minden lépés kényelmes benne. A középtalpában lévő párnák gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a leérkezés erejét és rezgéseit, így az aszfalton és betonon pont annyi védelmet nyújt, mint amennyire szükséged van. Itt találsz róla több infót.

2. Garmin Forerunner óra

Beépített GPS-e rögzíti, hogy mennyit, milyen gyorsan és milyen útvonalon futottál. Csuklón méri a szívritmusodat, emellett a VO2 maximumodat is meg tudja becsülni. Az óra használatához nincs szükség mellkaspántra, vagy telefonra, így bármikor elindulhatsz benne egy körre. Kattints ide, ha szeretnél még olvasni róla.

3. Nike Eclipse 2-in-1 rövidnadrág

A belső rövidnadrág kellemes tartást biztosít, mivel a tested mozgását követi. Anyaga elvezeti a nedvességet és szuperül szellőzik. Zsebeiben magaddal viheted a legszükségesebb kellékeket a futáshoz, így városban ideális viselet. Itt olvashatsz még róla.

Olvasnál még a témában?