Borítókép: A hét befutói: új termékek, amik kényelmesebbé teszik a futást

A hét befutói: új termékek, amik kényelmesebbé teszik a futást

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

1. Reebok víztartó öv

A kialakításának köszönhetően igazán kényelmes, egyszerre két 200 ml-es kulacsot tudsz beletenni. A cipzáras zsebben pedig elfér a kulcsod, telefonod, vagy az energiazseléid is. Ezen kívül több fényvisszaverő díszítést is tartalmaz, így a sötétben is biztonságban futhatsz. További infókért kattints ide!

2. Under Armour HOVR Phantom

A cipő legnagyobb újítása, hogy olyan ún. "energiahálóval" látták el, mely a párnákkal együtt elnyeli a leérkezéskor keletkező energiát, ugyanakkor ennek egy részét vissza is juttatja a lábaidba. A surranót minden távra ajánlják, hiszen könnyű és párnázottabb, mint a tesója, a HOVR Sonic (ez kifejezetten hosszútávfutóknak készült). Úgy érzed, hogy súlytalanságban futsz, hiszen visszakapod az energiát, amit a futásba fektetsz! Részletek itt.

3. Asics Lite-show nadrág

Nem csak futáshoz használhatod, hanem konditermi edzéshez vagy bármilyen kinti tevékenységhez is. Fényvisszaverő csíkjai gondoskodnak arról, hogy biztonságban maradj még a sötétben is. A derekán lévő kis zsebben elférnek a legfontosabb cuccaid. Anyaga gyorsan elvezeti a nedvességet, a középső részében pedig hálós anyag gondoskodik a megfelelő ventilációról. További részleteket itt találsz róla.

Te melyiket fogadnád el szívesen?

Olvasnál még a témában?