zöldség, főzés,

A 10 legalacsonyabb szénhidráttartalmú zöldség, amik telis tele vannak tápanyagokkal

Forrás: getty images
A zöldségek elemi fontosságúak az egészségesen étkezők számára, de akkor is kihagyhatatlanok, ha szeretnél leadni néhány kilót. Mutatjuk is, melyeket lenne érdemes minél gyakrabban enni az alacsony szénhidráttartalom miatt!

Ha figyelsz az egészséges étkezésre, de az is a céljaid között van, hogy leadj pár kilót, akkor biztosan tudod, hogy a fogyás 30%-ban az edzésen, 70%-ban az étkezésen múlik. A zöldségek pedig nagyban hozzájárulnak a súlyvesztéshez és az egészséges életmódhoz - persze csak ha jól fogyasztod őket.

Ha próbálsz figyelni a szénhidrátbevitelre, akkor érdemes a picit kalóriadúsabb zöldségekkel, például a krumplifélékkel, a sütőtökkel, a sárgarépával óvatosan bánni, ám a következőket akár minden nap eheted nyersen, grillezve, turmixolva: a lényeg, hogy fogyaszd őket, mert rengeteg vitaminnal és ásványi anyaggal, rostokkal töltenek fel.

A következő 10 zöldség tényleg nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz!

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Fuss gyorsan. Egyél lassan.

Ne maradj le a Fuss Gyorsan. Egyél Lassan. című könyvről, rendeld meg még ma saját magadnak vagy ajándékként, hiszen minden futó könyvtárában alapkellék!

 

 

 

3995 Ft

4995 Ft