Borítókép: Igazi sportőrültek! Ez a pár az esküvő napján futott félmaratont

Igazi sportőrültek! Ez a pár az esküvő napján futott félmaratont

Bennük aztán van kitartás!

Ha az esküvő előtti tevékenységeket kellene sorolnunk, eszünkbe jutna a pihenés, a készülődés, a masszázs, a welness, a körmös és sok más pihentető, hercegekhez és hercegnőkhöz méltó helyzet. Amanda Hughes és Joel Tse azonban igazi megszállott sportolók, akik az esküvőjük napján sem akarták kihagyni az edzést, sőt, olyan durva távot futottak le, hogy sokan még attól is lihegünk, ha csak rágondolunk.

Amanda és Joel álomesküvőjének napja ugyanis úgy kezdődött, hogy szépen lefutottak egy félmaratont, azaz 21 kilométert.

A pár 2009-ben ismerkedett meg egymással, és valószínűleg nem fogsz csalódni, ha megtudod, hogy maratonra készülés közben. Együtt edzettek – és a közös sportolás szerelemmé alakult.

Egy pár lettek, majd Joel megkérte Amanda kezét és esküvőszervezésbe kezdtek. Mikor kitűzték a nagy napot, és már minden el volt rendezve, kiderült, hogy az éves brooklyni félmaraton ugyanarra a napra esik. Mit csinál ilyenkor egy vérbeli sportoló menyasszony és vőlegény? Kétségbeesik? Nem-nem! Elhatározza, hogy reggel futás, délután esküvő.

Ráadásul megkérték a 60 főből álló násznépet, hogy fussanak velük. Rengetegen ott voltak és teljesítették velük az igencsak szép távot.

A verseny után elkészültek, felöltöztek és elindultak, hogy összekössék az életüket. A jól megfuttatott násznép várta őket, és egy gyönyörű ceremónián összeházasodtak.

Mi ez, ha nem igazi elszántság?

A cikk először a joy.hu oldalon jelent meg.