Borítókép: 8 dolog - ezért jó futó párt választanod

8 dolog - ezért jó futó párt választanod

Miért jó, ha olyan emberrel randizol, aki fut?


1. Annyit ehetsz, amennyit akarsz! Nem valószínű, hogy feltűnne neki, mennyit eszel, sőt őt sose fogod tudni túlenni. Ha még észre is venné, annyi kaját töm állandóan a szájába, hogy nem tudná kimondani, mit gondol... Akár még meg is dicsér érte!


2. Nem kell állandóan sminkelned! Ha mégis megteszed, teljesen odáig lesz tőled! Amúgy – ha te is futsz - sokszor látjátok majd egymást izzadtan, összevissza hajjal, sőt gyűrödt állapotban az edzések végén. Lehet, még jobban tetszel neki természetesen!


3. Jól mutat a pasid hátulról is! Az edzőtermi patkányok főként a strandizmokra gyúrnak, fejleszik a mellkast, a karokat és a hátat. A futók viszont lejjebb is jól néznek ki, pici, kerek fenék, izmos vádli, a látvány kárpótol majd, ha lemaradsz.


4. Ő is hisz a pedikűr fontosságában! Sőt, akár még csatlakozik is hozzád, ha te mész pedikűröztetni...


5. Jó helyekre visz! Kísérd el a versenyeire, s míg ő a távot nyomja, te felfedezheted a várost! Mondjuk biztos neki is lesz mit mutatnia később, hiszen a futásuk során ők olyan helyekre is eljutnak, olyan színben látják a várost, ahogy kevés útikönyv.


6. Te is futni fogsz! (ha már eleve nem csinálod) Nem lehetsz mellette, kísérheted anélkül, hogy meg ne fertőzödj! Egyre egészségesebb leszel, javul a kedved, majd együtt futtok randiként és élvezitek majd a fentebb említett utazásokat.


7. Futás = jó szex! OK, talán nem pont attól lesz jó, de hát nem vitatható: a futás egy állóképességi sport. Aki kínszenvedésnek látja, annak a keringési-légzési rendszere romokban van. Sokszor hallhatod majd, amikor a futó párod azt mondja: Nyomok egy laza 12 km-t! Hát igen ez az az állóképesség, amitől akár az ágyban is jól jöhet...


8. Egyszerűen jófejek! A futók nagy általánosságban intelligensek, gondoskodóak és ez mindkét nemre igaz. Nehéz olyat találni, akire nem...