izzadás szépségápolás

3 szépségtipp edzés utánra, hogy az izzadás ellenére is ragyogjon a bőröd!

Forrás: Getty Images
Az izzadás egészséges mind a szervezet, mind a bőröd számára, de nem árt odafigyelni egy-két dologra, hogy a nyári hőségben az edzések után is ragyoghass!

Mostanság nem csak a nagy meleg, de a páratartalom miatt is azt érezheted, folyton csak szakad rólad a víz, ha pedig lenyomsz egy kemény edzést, utána hosszú ideig ez fokozottabban jelentkezik.

Mi a teendő, ha szeretnéd, hogy a bőröd mindezek ellenére, vagyis inkább mellett mégis a lehető legüdébb lenne?

Fogadd meg ezt a három tanácsot:

Tisztítás

eucerin

A hőségben mindenképp hasznos, ha az edzés előtt és utána is megtisztítod az arcbőröd. Ugyanis így akadályok nélkül távozhat az izzadtság, nem tömődnek el a pórusok mondjuk a por, apró szennyeződések miatt. Ezáltal kisebb eséllyel jelentkezik rajta a későbbiekben pattanás, és kevesebb mitesszerrel kell számolnod. Ha nem akarsz ezzel sok időt tölteni, próbáld ki valamelyik micellás vizet, például az Eucerin DermatoCLEAN Hyaluron 3 az 1-ben micellás arclemosóját, ami az anti agingben is hasznos.

Hidratálás

schussler

Ilyenkor kerüld a nehéz krémeket, azonban egy kis hidratálásra mindenképpen szükséged van. Próbáld ki a NR.8 Schüssler hidratáló natúr arckrémet, mert gyorsan beszívódik, nem folyik le rólad a nagy melegben sem, mégis segít visszaadni a bőröd hidratáltságát.

Extra trükk

Ha közvetlenül edzés után kell sminkelned, akkor kiváló eszköz számodra a svéd FOREO UFO 2 okos arcmaszk készüléke ,ami egy rendkívül hatékony beauty-kütyü: fényterápiával és pulzáló mozgással 90 másodperc alatt segít, hogy a különböző maszkok hatóanyagai gyorsan és hatékonyan jussanak be a bőrödbe. A Matte Maniac maszk kifejezetten fénylő bőrre ajánlott, tökéletes mattító sminkalap, szóval próbáld ki, ha egy ragyogó, tartós sminket és egyenletes bőrt szeretnél!

1000 Futótipp nőknek

1000 Futótipp nőknek

Ha elszántad magad, már meg is tetted a legfontosabb lépést a futóvá váláshoz. Amire ezen kívül szükséged lesz, azt mind megtalálod a Runner’s World kifejezetten nőknek szóló futótippjei között!

 

1990 Ft

2490 Ft