immunrendszer, erősítés,

3 nagyon praktikus tipp, ami segít, hogy idén télen még erősebb legyen az immunrendszered!

Forrás: Getty Images/Motortion
A gyömbértea és a vitamindús étrend is nagyon kell az immunrendszernek, de idén télen fokozottabban kell figyelni a szervezet ellenállóképességének erősítésére. 3 szuper tipp következik!
Készülj velünk az Ünnepekre!

Segítünk, hogy az ajándékokat beszerezhesd időben, biztonságosan és kedvezményesen. Keresd az ajándék kuponokat és vásárolj akár 60% kedvezménnyel, online! Válogass kedvedre hazai alkotók és vállalkozások kínálatából is! Irány a Joynapok.hu!

A testnek nem csak sportra van szüksége!

Figyelsz az étkezésre, sokat edzel, még most is, az otthonlét alatt - ám ez nem mindig elég. Ha túlzásba viszed az edzést, vagy nem hagysz időt a pihenésre, a feltöltődésre, azzal sem teszel jót magadnak! Az igénybe vett izmoknak nagyon hasznos a masszázs, ám jelenleg ezt nem mindenki tudja, vagy szeretné megoldani. Így ha még nem tetted, itt az ideje megismerni az "otthoni masszázs" szuper hatásait, mert rengeteg van neki!

Ma már számtalan remek, kis helyen is simán elférő masszírozót látni a boltok polcain, ráadásul a közelgő Joy-Napok alatt rengeteg szuper termék közül válogathatsz a Media Markt kínálatában.

A VIVAMAX GYVM23 Shiatsu Univerzális masszírozó a nyakon, háton, derékon egyaránt használható - utána garantáltan ujjászületsz!

masszázs, nyak,
Forrás: MediaMarkt

A sok ülés is ártalmas - tegyél ellene!

A home office-ban ugyanannyira sok problámát okoz az egész napos ülés, mintha ugyanezt az irodában tennéd. Ugye tudod, hogy óránként legalább 5 percre érdemes felállni, átmozgatni magad, bevetni néhány nyújtó gyakorlatot! Ám ez sajnos nem mindig elég - ha tényleg rengeteget ülsz otthon is a gép előtt, érdemes beszerezned egy ülőpárnát.

A JOY-Napok alatt kedvezményesen megvásárolható több szköz is, többek között a Media Markt kínálatában a VIVAMAX GYVBD Dinamikus ülőpárna. Ez tökéletes azoknak, akiknek a folyamatos, egy helyben ülés az életük jelentős részét kiteszi. Iskolásoknak is remek megoldás lehet! Ez egy fantasztikus eszköz az egészséges ülő testtartás elősegítésére, segít a derékfájás ellen, tehermentesíti a gerincet, lazítja és erősíti az izmokat, de az otthoni edzéshez is szuper eszköz.

párna, ülőpárna,
Forrás: MediaMarkt

Fókuszban a mentális egészség és a relaxálás

Kőkemény hónapok állnak mögöttünk, lelkileg szinte mindenkit rémesen megvisel a jelenlegi helyzet, és az, hogy nem tudjuk, mi vár ránk. Ám egy biztos: sosem volt fontosabb a test mellett a mentális egészségünk, mint most. Érdemes már most tervezgetni egy igazi pihenést, egy utat, amire hónapok óta vársz, hiszen hol máshol tudna az ember jobban kikapcsolani és ellazulni, mint a nyugalom szigetén. A belföldi utazás jövőre már remélhetőleg zavartalanul máködhet, így karácsonyra szuper ajándék akár még ennek a szervezezése is.

A JOY-Napok alatt több wellness szálloda, köztük a mórahalmi Elixír Hotel is kedvezményekkel kedveskedik leendő vendégeinek - érdemes kihasználni!

szálloda, utazás,
Forrás: Elixirhotel.hu