Borítókép: 3 outfit, ami a futócipőddel is jól mutat

3 outfit, ami a futócipőddel is jól mutat

Forrás: getty images
Amikor megtalálod a tökéletes futócipőt, biztos, hogy legszívesebben egész nap abban járnál, hiszen annyira kényelmes.

Ha úgy döntesz, a munkatársaidnak, vagy az ismerőseidnek is szeretnéd élőben bemutatni a legjobb futótársadat, akkor lehet, hogy sok időt töltesz majd a tükör előtt, hiszen egy karakteres darabhoz nehezebb megtalálni a tökéletes nadrágot, felsőt és kiegészítőket, ami színében és stílusában is passzol hozzá. Ezen szerencsére nem kell aggódnod, mivel megmutatjuk, hogy mivel tudod úgy kombinálni a surranódat, hogy jól nézz ki és stílusos legyen az összkép. Szóval emiatt ne fájjon a fejed!

A laza: farmer és pulcsi

Forrás: GAS

Egy koptatott, szakadt farmerral és egy színben a cipődhöz illő pólóval vagy pulóverrel tökéletes lesz az összhang. Feldobhatod a szettedet egy merészebb bőrdzsekivel is!

A sportos: bomberdzseki, farmering

Forrás: GAS

Ha még lazábbra vennéd a figurát, akkor ennél nincs is jobb kombináció. Ez a szett egyébként még kirándulásokra, hétvégi programokra is tökéletes.

Sportosan elegáns: ruha

Forrás: GAS

Egy kicsit lazább, jó szabású ruhával biztos, hogy jól fog mutatni a futócipőd. Itt is ügyelj a színválasztásra - ha nagyon színes a cipőd, válassz fekete vagy szürke ruhát, azzal tuti, hogy nem lőhetsz mellé. A fotókon szereplő darabokat megtalálod a GAS legújabb kollekciójában - amiből egyébként szinte minden jól mutat sportcipővel!

+1 tipp: A kiegészítők

Dönthetsz úgy, hogy a cipődet teszed a szetted központi darabjává, ebben az esetben ne viselj hangsúlyos kiegészítőket. Egy színben a cipőhöz passzoló táska, napszemüveg, ékszer pedig biztosítja, hogy tetőtől talpig maximális legyen az összhang a különböző darabok között.

Neked melyik a kedvenc szetted?

Az új kollekció összes darabját itt nézheted meg.