Borítókép: 10 divatbaki a futók köréből

10 divatbaki a futók köréből

Ez a felsorolás szórakoztató céllal készült. Senki ne vegye magára.


1. Mezítlábas futócipő zoknival
A mezítlábas futócipő önmagában is feltűnést kelt, ez még nem lenne baj. Ha azonban a döbbenetet az okozza, hogy alatta még zokni is van (lehetőleg jól felhúzva), akkor teljes a kép. Ugye, milyen röhejes, amikor az utcát járva zoknis-szandálas embereket látunk? Na, ez rosszabb!
2. Nadrágba betűrt póló
Vannak olyan alkalmak, amikor a helyzet megköveteli, hogy a felsőnk legyen gondosan betűrva a nadrágba. A futás nem tartozik ezek közé.
3. Triatlon mez egy sima futóversenyen
A triatlon mez össze is zavarhatja a többieket. Így akar felvágni? A futócucca pont a szennyesben van? Valamit tud erről a versenyről, amit mi nem?
4. Félmeztelenül, indokolatlanul
Minden futócsapatban van valaki, aki azonnal megválik a felsőjétől, amint pluszt mutat a hőmérő. Ugye te is ismersz ilyet?
5. Félmeztelenül, versenyen
És minden versenyen is vannak olyanok, akik akár a zord időjárás ellenére is póló nélkül érkeznek a célba. (Láttatok már olyat, aki mindehhez a bőrébe tűzi be biztosítótűvel a rajtszámot?!)
6. Kibontott haj
Vannak lányok, akik futás közben is szeretnék megmutatni, milyen szépen száll a hajuk a szélben. Tényleg szép, csak az nem, amikor valaki a közelébe megy, és az idegen hajkorona az izzadt testére tapad.
7. Sort a hosszú gatyán
Divatszakértők szerint ez gáz. Pedig menőn néz ki. Legalábbis szerintünk.
8. Visszaköszönő színek
A pink cipőfűző a sorton, a kék alapszín a felsőn köszön vissza. Semmi szükség rá.
9. Túl sok smink
Igen, tudjuk, mindenki szeretne jól kinézni a verseny közben készült fotókon, de ne felejtsük, ha valaki igazán beletesz apait-anyait, akkor úgyis el fog kenődni az egész. És akkor oda a célfotó!
10. Rosszul eltalált nadrághossz
Túl rövid vagy túl hosszú? Az előbbi kicsit cikis, az utóbbi totál kényelmetlen. Győzzön az arany középút.