Borítókép: Vidd bárhová, idd és edd bármikor!

Vidd bárhová, idd és edd bármikor!

Fontos számodra az egészséges táplálkozás? Odafigyelsz arra, hogy minőségi tápanyagokat fogyassz? Ugyanakkor kihívást jelent az, hogy ezt hogyan is oldd meg a rohanó hétköznapokban? Olyan AZONNAL FOGYASZTHATÓ termékekkel jelentkezünk, melyek mindegyike egyszerűen beilleszthető egy egészséges étrendbe és a napi rutinodba!

A laktóz-, glutén- és hozzáadott cukormentes ZERO SHAKE egy útra kész fehérjeital, amivel könnyűszerrel kiegészítheted a napi fehérjebeviteled! Csokoládé, csokoládé-cappuccino és csokoládé-karamell ízekben várja, hogy vidd bárhová, idd bármikor!

Vadonatúj szeleteinket választhatod tízóraira, uzsonnára, büntetlen nasinak, edzés előtt vagy után gyors energiaforrásként. A RAW BAR egy hozzáadott cukor- és gluténmentes, nyers vegán aszaltgyümölcs-szelet rizsfehérjével és C-vitaminnal.

A PROTEIN MUESLI egy hozzáadott cukormentes, megnövelt fehérjetartalmú müzliszelet, vitaminokkal, ásványi anyaggal és édesítőszerrel. Mogyoró, sárgabarack és áfonya-málna ízekben érhető el.

A NUTS & HONEY egy dióféléket és mogyorót tartalmazó szelet mézzel, a NUTS & FRUITS pedig egy dióféléket, földimogyorót és gyümölcsöket tartalmazó szelet bevonattal.