vezeték nélküli fülhallgató futáshoz,vezeték nélküli fülhallgató,fülhallgató sportolás

A hét befutói: szuper vezeték nélküli fülhallgatók futóknak

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Most a vezeték nélküli fülhallgatók között keresgéltünk. Íme az eheti kedvenceink:

fülhallgató futáshoz,vezeték nélküli fülhallgató futáshoz,sport fülhallgató,fülhallgató futás

1. JBL Reflect response

A Bluetooth-os fülhallgató 10 órán keresztül bírja. Könnyedén kezelheted a zenét és hívásaidat, elég csak a fülhallgató külső részéhez nyúlnod. Este is jól látható maradsz benne a fényvisszaverő díszítésének köszönhetően. Még a legizzasztóbb helyzetekben is düböröghetnek a kedvenc dalaid, mivel nanoborításának köszönhetően verejtékálló. Itt találsz róla még több infót.

2. Sony WF-SP700N fülhallgató

A zajszűrő technológiával készült fülhallgatót kétféle üzemmódban használhatod: a környezeti hangok üzemmódban hallhatod az utca hangjait, míg a zajszűrős üzemmódban csak te létezel és a zene. A fülhallgatók stabilan illeszkednek a füleidhez még a legintenzívebb mozgás közben is. Teljesen feltöltött állapotban 3 órán keresztül hallgathatsz zenét vele. Tokja egyben töltő is, így bárhol, bármikor könnyedén feltöltheted. Ha olvasnál még róla, kattints ide!

3. Fitbit Flyer

A zenét, hangerőt és a telefonálást is könnyen lerendezheted a háromgombos kontroll box segítségével. Egy töltéssel akár 6 teljes órán át hallgathatod rajtad a kedvenc számaidat. Egyszerre több eszközhöz is csatlakoztathatod. Izzadás-, eső-, és cseppálló borítása miatt bármilyen időjárási körülmények között használhatod. Még több információért látogass el erre az oldalra.

Ha még a zenénél is több motivációra lenne szükséged: