Borítókép: Készíts jégrkémet uborkaléből, ami enyhíti az izomlázat!

Készíts jégrkémet uborkaléből, ami enyhíti az izomlázat!

Forrás: getty images
Egy kimerítő futás után nyalogasd el az uborkaléből készült jégkrémet!

Valószínűleg a te hűtődben is lapul egy üveg csemege uborka. Ha megetted az utolsó darabot is, sanszos, hogy a levet kiöntöd. Pedig sokkal jobban jársz, ha lefagyasztod! Az urborkalé sokkal finomabb lefagyasztva, ráadásul olyan hatásos, mint egy sportital. Tökéletes fegyver az izomláz és görcsök ellen, hiszen a benne lévő ecetsav azt a jelet küldi az agynak, hogy ideje pihenniük az izmoknak. Ezen kívül az izzadással távozó sókat is pótolhatod vele. Így dobd össze:

Hozzávalók:

  • uborkalé
  • csípős szósz (opcionális)
  • uborkadarabok (opcionális)

Elkészítés:

Az uborkalevet öntsd a jégkrémformákba és szórj mindegyikbe pár karika uborkát. Ha szeretnéd, hogy egyszerre hűtsön és csípjen, akkor mehet bele a csiliszószból is. Tedd őket a fagyasztóba, aztán pár óra múlva már fogyaszthatod is őket!

Ha további regenerációs tippeket keresel, itt megtalálod őket: