Borítókép: Szuperfinom hideg italok, amik elősegítik a fogyást

Szuperfinom hideg italok, amik elősegítik a fogyást

Ha szeretnéd megfelelően feltölteni az üzemanyag raktáraid, ugyanakkor a súlyodra is figyelsz, jó helyen jársz!

Összegyűjtöttük a legjobb hideg smoothie-k és turmixok receptjét, amik mindkét cél elérésében segítenek, hiszen alacsony a cukortartalmuk, viszont tápanyagokban gazdagok.

Állóképességjavító kávés ital

Forrás: getty images

Ha kardiózás, így futás előtt is hideg italt fogyasztasz, 19 százalékkal javíthatsz az állóképességeden, a koffein pedig segít abban, hogy ne érezd olyan keménynek az edzést. Keverj össze egy csésze hideg kávét jéggel és tejjel (ez akár növényi tej is lehet). Ha frappét készítenél belőle, önts mindent egy turmixgépbe és egy kis keverés után már ihatod is. Ízesítheted vaníliával és fahéjjal is.

Izomépítő shake

Forrás: getty images

Ha a hagyományos fehérjét dobnád fel, kövesd ezt a receptet! Keverj össze 1 ek. görög joghurtot 1 adagolónyi fehérjeporral, kevés karobporral, 1 ek. mogyoróvajjal és jéggel. Nagyjából 30 g fehérjét tartalmaz az ital, cukorból viszont alig van benne.

DIY fájdalomcsillapító

Forrás: getty images

Az izomláz elég fájdalmas, de szerencsére erre is van egy megoldás, mégpedig a következő ital! Keverj össze 250 ml kókusztejet 150 ml meggylével, 2 datolyával és 1 tk. kurkumával. A meggylé segít a fájdalom enyhítésében (ráadásul jobban is alszol tőle), a kurkuma pedig segít a sérült izomrostok helyreállításában.

Neked melyik a kedvenced?