A 3 legfontosabb dolog a megfelelő regenerációhoz

Tudni szeretnéd, mit érdemes enned ahhoz, hogy megfelelően regenerálódj? A lista nem túl hosszú, ám annál fontosabb alapanyagokat tartalmaz.

Tudni szeretnéd, mit érdemes enned ahhoz, hogy megfelelően regenerálódj? A lista nem túl hosszú, ám annál fontosabb alapanyagokat tartalmaz.

Fontos, hogy megfelelően pótold az edzés során elvesztett vitaminokat és ásványi anyagot, hiszen a szervezetednek muszáj megjavítania magát. Ilyenkor nincs helye az üres kalóriáknak, csakis a tápanyagban gazdag ételeknek. A szakértők a következőket ajánlják:

Olvasd el ezt is!
Nézd meg a galériánkat>3 kép
A 3 legfontosabb dolog a megfelelő regenerációhoz
Ezért szeretem a téli futásokat

Bár sok nehézség van, hiszen rengeteg cuccot kell felvenni, csúszós a talaj, és konkrétan megfagy az arcom, mégis imádok télen futni, ezek miatt:

Csodaszerként emlegetett SMR henger

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő új funkcionális eszköz az SMR henger (self-myofascial release- izompólya önmasszázs). Élsportolók esküsznek rá, henger nélkül nem mennek egy edzésre/versenyre sem. Ha nekik bevált, neked is érdemes beépíteni az edzéseid mellé. Amellett, hogy regenerációt gyorsíthatsz, számos sérülés megelőzésében segíthet.

Ha a futáshoz jól jön egy új dal

Új videoklipjével azokat a futókat jó eséllyel megnyeri a Manoya, akik szívesen hallgatnak zenét futás közben. A kellemes ütemű nóta egy könnyű futás klassz kísérője lehet.

Az életmódváltás 5 érzelmi fázisa

A fogyúkúra nem vicc. Mindig rengeteg változással, lemondással jár és mindenkire másképp hat. Ha életmódváltásba kezdesz, az is biztos, hogy kissé érzékenyebb leszel a megszokottnál.

Miért van szükség keresztedzésre?

Ha kitűzött céljaid között az is szerepel, hogy gyorsabb legyél, más sportok is segíthetnek abban, hogy ezt elérd.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft