Készítsd el hétvégén, edd egész héten - friss saláta minden nap!

A salátákkal megtarthatod a súlyod és az egészséges szokásaid. Kövesd ezeket az egyszerű szabályokat, hogy a salátád friss maradjon akár napokig, így előre is el tudd őket készíteni!

A salátákkal megtarthatod a súlyod és az egészséges szokásaid. Kövesd ezeket az egyszerű szabályokat, hogy a salátád friss maradjon akár napokig, így előre is el tudd őket készíteni!

A tárolók fajtái

A PBA-mentes műanyagdobozok és a befőttes üvegek a legjobb tárolóedények. A műanyag dobozok viszont nem törnek olyan könnyen és a súlyuk sem vészes, így ha sokat ingázol, vagy biciklivel jársz munkába, inkább ezt válaszd!

Így pakolj a műanyag dobozba:

Kezdd a zöldekkel: a saláta, spenót, vagy más levélzöldség kerüljön az edény háromnegyedébe. Jöhet rá a nagyobb darabokra vágott zöldség, a bab, vagy a gyümölcs. A csicseriborsó, paprika, brokkoli, borsó, szőlő, körte, alma mind-mind mehet a sali tetejére.

Valamilyen fehérjeforrást is tegyél a dobozba, például tofut, csirkét, főtt tojást, cheddar sajtot, vagy barna rizst. Érdemes csak maximum 3 nappal a fogyasztás előtt rátenned a salátára, hogy friss maradjon.

Az öntetet pedig mindig külön edényben vidd, hogy ne ázzon és fonnyadjon össze a salátád.

Így pakolj a befőttes üvegbe:

Alulra kerüljöön az öntet, aztán jöhetnek rá a zöldségek. A saláta két felső részére kerüljön a levélzöldség és a fehérje, hiszen ezek lenyomják a zöldségeket, így akár többet is tudsz rápakolni. Fogyasztás előtt rázd össze az üveget!

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Melegedj fel a hideg futások után ezzel a smoothie-val!

Ez a smoothie felmelegít, ráadásul ellát fehérjével és szénhidrátokkal, szóval tökéletes egy zod, téli futás után.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft