Készítsd el hétvégén, edd egész héten - friss saláta minden nap!

A salátákkal megtarthatod a súlyod és az egészséges szokásaid. Kövesd ezeket az egyszerű szabályokat, hogy a salátád friss maradjon akár napokig, így előre is el tudd őket készíteni!

A salátákkal megtarthatod a súlyod és az egészséges szokásaid. Kövesd ezeket az egyszerű szabályokat, hogy a salátád friss maradjon akár napokig, így előre is el tudd őket készíteni!

A tárolók fajtái

A PBA-mentes műanyagdobozok és a befőttes üvegek a legjobb tárolóedények. A műanyag dobozok viszont nem törnek olyan könnyen és a súlyuk sem vészes, így ha sokat ingázol, vagy biciklivel jársz munkába, inkább ezt válaszd!

Így pakolj a műanyag dobozba:

Kezdd a zöldekkel: a saláta, spenót, vagy más levélzöldség kerüljön az edény háromnegyedébe. Jöhet rá a nagyobb darabokra vágott zöldség, a bab, vagy a gyümölcs. A csicseriborsó, paprika, brokkoli, borsó, szőlő, körte, alma mind-mind mehet a sali tetejére.

Valamilyen fehérjeforrást is tegyél a dobozba, például tofut, csirkét, főtt tojást, cheddar sajtot, vagy barna rizst. Érdemes csak maximum 3 nappal a fogyasztás előtt rátenned a salátára, hogy friss maradjon.

Az öntetet pedig mindig külön edényben vidd, hogy ne ázzon és fonnyadjon össze a salátád.

Így pakolj a befőttes üvegbe:

Alulra kerüljöön az öntet, aztán jöhetnek rá a zöldségek. A saláta két felső részére kerüljön a levélzöldség és a fehérje, hiszen ezek lenyomják a zöldségeket, így akár többet is tudsz rápakolni. Fogyasztás előtt rázd össze az üveget!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft