A különleges méz, amit neked is használnod kellene

A macis mézen kívül létezik más is: a nyers méz. A sűrű, proteinben gazdag változat, mely leveri az összes eddig ismert mézfajtát. Ismerkedj meg jobban a manukával.

A macis mézen kívül létezik más is: a nyers méz. A sűrű, proteinben gazdag változat, mely leveri az összes eddig ismert mézfajtát. Ismerkedj meg jobban a manukával.

Mi ez?

A manuka méz Ausztráliában és Új-Zélandon készül, olyan méhek által, akik a manuka fa nektráját fogyasztják leginkább. A manuka fát teafaként is ismerjük, az olaja pedig fertőtlenítő hatású, antibakteriális anyagokat tartalmaz.

A manuka méz tényleg jó a sebekre, hiszen elősegíti a gyógyulásukat, de olyan részecskéket is tartalmaz, melyek képsek távolt tartani a baktériumokat is, még akkor is, ha a szervezeted ellenáll az antibiotikumoknak.

Szakértők szerint a manuka méz a bőrrel is csodát tesz, az aknét, pattanások kialakulását is megelőzi, de a pszoriázist és a korpát is képes mérsékelni.

A manuka méz a beleidnek is jót tesz, hiszen felveszi a harcot a baktériumok ellen.

Ezért szeretem a téli futásokat

Bár sok nehézség van, hiszen rengeteg cuccot kell felvenni, csúszós a talaj, és konkrétan megfagy az arcom, mégis imádok télen futni, ezek miatt:

Csodaszerként emlegetett SMR henger

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő új funkcionális eszköz az SMR henger (self-myofascial release- izompólya önmasszázs). Élsportolók esküsznek rá, henger nélkül nem mennek egy edzésre/versenyre sem. Ha nekik bevált, neked is érdemes beépíteni az edzéseid mellé. Amellett, hogy regenerációt gyorsíthatsz, számos sérülés megelőzésében segíthet.

Ha a futáshoz jól jön egy új dal

Új videoklipjével azokat a futókat jó eséllyel megnyeri a Manoya, akik szívesen hallgatnak zenét futás közben. A kellemes ütemű nóta egy könnyű futás klassz kísérője lehet.

Az életmódváltás 5 érzelmi fázisa

A fogyúkúra nem vicc. Mindig rengeteg változással, lemondással jár és mindenkire másképp hat. Ha életmódváltásba kezdesz, az is biztos, hogy kissé érzékenyebb leszel a megszokottnál.

Miért van szükség keresztedzésre?

Ha kitűzött céljaid között az is szerepel, hogy gyorsabb legyél, más sportok is segíthetnek abban, hogy ezt elérd.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft