A különleges méz, amit neked is használnod kellene

A macis mézen kívül létezik más is: a nyers méz. A sűrű, proteinben gazdag változat, mely leveri az összes eddig ismert mézfajtát. Ismerkedj meg jobban a manukával.

A macis mézen kívül létezik más is: a nyers méz. A sűrű, proteinben gazdag változat, mely leveri az összes eddig ismert mézfajtát. Ismerkedj meg jobban a manukával.

Mi ez?

A manuka méz Ausztráliában és Új-Zélandon készül, olyan méhek által, akik a manuka fa nektráját fogyasztják leginkább. A manuka fát teafaként is ismerjük, az olaja pedig fertőtlenítő hatású, antibakteriális anyagokat tartalmaz.

A manuka méz tényleg jó a sebekre, hiszen elősegíti a gyógyulásukat, de olyan részecskéket is tartalmaz, melyek képsek távolt tartani a baktériumokat is, még akkor is, ha a szervezeted ellenáll az antibiotikumoknak.

Szakértők szerint a manuka méz a bőrrel is csodát tesz, az aknét, pattanások kialakulását is megelőzi, de a pszoriázist és a korpát is képes mérsékelni.

A manuka méz a beleidnek is jót tesz, hiszen felveszi a harcot a baktériumok ellen.

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Melegedj fel a hideg futások után ezzel a smoothie-val!

Ez a smoothie felmelegít, ráadásul ellát fehérjével és szénhidrátokkal, szóval tökéletes egy zod, téli futás után.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft