5 alapanyag, ami segíti a regenerációt

Segíts az izmaidnak ezekkel az alapanyagokkal.

Segíts az izmaidnak ezekkel az alapanyagokkal.

1. Vízitorma
Az egyik legjobb zöldség, amit regenerációhoz fogyaszthatsz, hiszen vasban, C-vitaminban és kalciumban is gazdag. Edd, amikor csak tudod.

2. Őzhús
Ugyanannyi kalóriát, de több fehérjét tartalmaz, mint a hasonló húsok, emellett vasban és cinkben is gazdag. Egy kemény futás után fogyassz belőle egy 75 grammos steaket.

3. Sör
Fenolokban gazdag, egy német kutatásból viszont kiderült, hogy a 3 héten keresztül alkoholmentes sört fogyasztó futóknak kisebb mértékű gyulladás jelentkezett a szervezetében egy maraton lefutása után, mint a placebócsoportnak. Fogyassz te is alkoholmenteset.

4. Alma
Sok más egészséges anyag mellett az alma kvercetint is tartalmaz, mely egy gyulladáscsökkentő antioxidáns. Ahogy a mondás tartja: minden nap egy alma és az orvos alma.

5. Savó
A sajt mellékterméke rengeteg aminosavat tartalmaz és felpörgeti a regenerációt. Ráadásul glutationban is gazdag. Fogyaszd 30 perccel egy kemény edzés után.

Olvasd el ezt is!
Rövidítsd le a megfázásod 3 nappal

Egy tabletta elég ahhoz, hogy megállítsa az orrfolyást!

Zsíros ételek, amikből többet kéne enned a dietetikusok szerint

Nem kell félned a zsírtól, hiszen ez az a makrotápanyag, ami sokáig eltelít, ráadásul a szívednek és az agyadnak is jót tesz.

Miért fontos a core izmok erősítése?

Ha nem tudod, hogy mit takar a core izmok kifejezés vagy csak szeretnél jobb futóvá válni, ez a cikk neked szól:

Ez az egy dolog segíthet abban, hogy többet fuss

Gondolkodtál már azon, miért van az, hogy néha úgy tűnik, romlitt az állóképességed? Ebben közrejátszhat az alvás, a stressz, ugyanakkor a légzésnek is nagyon fontos szerepe van abban, hogy milyen az energiaszinted.

Érzetek játéka csupán?

Az ember nem gép. Test és lélek. Folyamatos interakciók sokasága éri a környezeti tényezők és a belső világ között. Ha fut, akkor is. Ezek a hatások akár észrevétlenül megnyugtatnak, akár figyelmeztetnek valamire, vagy éppen kizökkentenek az aktuális állapotból, egyszóval hatással vannak ránk.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft