Kapros-uborkás mártogatós

Készíts hozzá pirítóst, vagy tálald édesburgonyával, de nyers zöldséggel is tunkolhatod.

Készíts hozzá pirítóst, vagy tálald édesburgonyával, de nyers zöldséggel is tunkolhatod.

Hozzávalók:

  • 1 doboz krémsajt
  • 1-2 db csemege uborka (vagy kovászos is lehet, itt a nyár)
  • 1 kis fej hagyma, apróra vágva
  • 2-4 ek. uborkalé
  • 1 tk. kapor
  • só, bors

Elkészítés:

A krémsajtot keverd habosra, aztán dobd hozzá a többi hozzávalót. Tálalás előtt hűtsd be, hogy még frissítőbb legyen.

Olvasd el ezt is!
A 4 legegyszerűbb superfood, ami szuperegészségesen tart

Nem csak a matcha, a maca, a chia mag és a quinoa szuperkaja. Hanem pár könnyen fellelhető alapélelmiszer is!

Ezért kerüld a hosszú, forró fürdőket télen

Egy hasznos tanács a téli időszakra: ints búcsút a száraz bőrtől és hajtól, ha szép akarsz lenni karácsonyra.

3 táplálkozási szabály, amit nyugodtan megszeghetsz az ünnepek alatt

Ha egész évben odafigyeltél arra, mit eszel, karácsonykor nyugodtan lazíts egy kicsit, hogy kiélvezd az ünnep minden részét.

5 ok, amiért fájhat a mellkasod futás közben

Több dolog is okozhat mellkasi fájdalmat, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Bár a tünetek ijesztőek, gyakran elég banális dolgok állhatnak a háttérben.

3 hack, amitől minden futás sokkal, de sokkal kényelmesebb lesz

Olyan apróságokról van szó, amik elsőre semmiségnek tűnnek, ám ha kipróbálod, sokkal komfortosabbak lesznek az edzéseid!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft