Borítókép: Sportolás utáni snackek, amelyek közül egy mindig legyen nálad

Sportolás utáni snackek, amelyek közül egy mindig legyen nálad

Bármilyen mozgásformát is végezz, utána a testednek szüksége van egy kis utántöltésre, vagyis egy szénhidrát-fehérje kombóra. Nem kell egy komplett étkezésre gondolni, de egy snack mindig legyen nálad ilyen esetekre. Ezekkel nem lőhetsz mellé:

Banán+natúr joghurt

A banán fantasztikus edzés utáni gyümölcs, hiszen tele van káliummal, az egyik olyan elektrolittal, amiből sokat veszítesz futás közben. Arról nem is beszélve, hogy a benne lévő szénhidrátra is szükséged van, hiszen gyorsan feltöltheted vele a raktárakat, a natúr joghurt pedig fehérje és probiotikum tartalma miatt ajánlott.


Protein+zab turmix

Nagyon egyszerű, hiszen csak beleszórod otthon a kimért adagot a shakerbe, majd edzés után vízzel összerázod, és már kész is. Hidratál, fehérjével táplálja az izmaidat, bár szénhidrát nem sok van benne, egy kis zabpehellyel felturbózhatod!


Magok+aszalt gyümik

Egy marék mix csodásan feltölt, ráadásul szénhidráton és fehérjén kívül ásványi anyagokat, vitaminokat és egészséges zsírsavakat is tartalmaz. Így a bőrödnek, hajadnak és alakodnak is jót tesz, azon kívül hogy tréning után tökéletes feltöltő snack!