Megszabadulnál a kontrollálatlan evéskényszertől? Fuss el előle!

A sport csökkentheti az édesség utáni vágyat, derül ki egy osztrák tanulmányból.

A sport csökkentheti az édesség utáni vágyat, derül ki egy osztrák tanulmányból.

Amikor a kutatás során magukat feszültnek valló emberek negyedórára futógépre pattantak, sóvárgásuk az egészségtelen ételek után 23%-kal csökkent, ellentétben azokkal, akik passzívan tűrték tovább a szorongást. A stresszoldó testmozgás mérsékelheti a vágyat a rövid időre örömet adó cukorlöket iránt – mondja a tanulmány szerzője, Martin Kopp. Egy-két gyors kör az iroda épülete körül is elérheti a megfelelő hatást.

Egy újabb ok arra, hogy fuss!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft