Vincze Zsófi: Nekem mindig van célom.

Vince Zsófi 2012-ben kezdett futni és azóta írja a Run Baby Run című futóblogját. Ahogy a bemutatkozásában is olvasható, mindegy milyen gyorsan, mennyit és hol fut, a lényeg, hogy fusson.

Vince Zsófi 2012-ben kezdett futni és azóta írja a Run Baby Run című futóblogját. Ahogy a bemutatkozásában is olvasható, mindegy milyen gyorsan, mennyit és hol fut, a lényeg, hogy fusson.

A szókimindó futólány blogján rengeteg vicces és őszinte idézetet találhatsz. Ezekből néhányat meg is mutatunk:

2016. 04. 25. UB – bringás kísérős átok

Olyan az én bringás kísérő projektem, mint a Harry Potterben a sötét varázslatok kivédése tantárgy. Mindig más a tanár és mindig jön valami para.

- Vincze Zsófi - Run Baby Run

2016. 04. 18. - Mátrabérc Trail

Ettem, ittam, és már mentem is tovább, na és innentől kezdve egy olyan mágikus transzállapot lett rajtam úrrá, amikor az ember csak a jelenben él, amikor átéli a dolgokat, leszartam a múltat, leszartam a jövőt. Nem érdekel semmi, csak azt érzem, hogy ez így most szuper jó, ez az én versenyem, nekem itt kell lennem, át kell élnem ezt.

- Vincze Zsófi - Run Baby Run

2016. 02. 08. - Téli Margita 40

Persze én nem a sáros részen estem el, hanem azon, ami full jó volt, mert figyelmetlenségből nem emeltem a lában. Életemben nem estem még olyan puhán és kényelmesen, mintha ki lett volna párnázva a talaj.

- Vincze Zsófi - Run Baby Run

Az Ultrabalatonnak már többször is nekifutott, idén először sikerült teljesítenie. Videóban számolt be nekünk élményeiről:

Új számunkban Vincze Zsófival is találsz interjút!

Kép
Hogyan kezeld, ha a párod egyáltalán nem támogat a futásban?

Régebben mindig arról álmodoztam, hogy a pasimmal együtt futunk, mert annyi ilyen példát láttam magam előtt, és nem bírtam belenyugodni, hogy ő inkább az olyan szórakoztatóbbnak mondható sportokat szereti, mint a foci vagy a tenisz, és esze ágában sincs 5-6km-nál többet lefutni.

Az apuka 4 éves kislányával döntött maratoni rekordot

Calum Neff 11 hónapos kislányával februárban már megdöntötte a babakocsis félmaraton rekordját, most viszont a maratonra pályázott.

6 ok, amiért az edzés a legjobb hangulatjavító

A futás pozitívumat nem győzzük sorolni. Itt egy újabb lista arról, hogyan javíthat a hangulatodon.

5 dolog, amiben hasonlít a sport és az élet

A mozgás akár az élet metaforája is lehetne. A következő tények is ezt bizonyítják:

6 dolog, amiben a futás enyhén szólva megváltoztatta az életemet

Bár mindig sportoltam, a futás kifejezetten meghatározó darabja azoknak a mozgásformáknak, amiket eddig űztem. Nem csak a mindennapjaimra, de átfogóan az életemre is hatalmas hatással van. Most elmondom, miben!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft