Vincze Zsófi: Nekem mindig van célom.

Vince Zsófi 2012-ben kezdett futni és azóta írja a Run Baby Run című futóblogját. Ahogy a bemutatkozásában is olvasható, mindegy milyen gyorsan, mennyit és hol fut, a lényeg, hogy fusson.

Vince Zsófi 2012-ben kezdett futni és azóta írja a Run Baby Run című futóblogját. Ahogy a bemutatkozásában is olvasható, mindegy milyen gyorsan, mennyit és hol fut, a lényeg, hogy fusson.

A szókimindó futólány blogján rengeteg vicces és őszinte idézetet találhatsz. Ezekből néhányat meg is mutatunk:

2016. 04. 25. UB – bringás kísérős átok

Olyan az én bringás kísérő projektem, mint a Harry Potterben a sötét varázslatok kivédése tantárgy. Mindig más a tanár és mindig jön valami para.

- Vincze Zsófi - Run Baby Run

2016. 04. 18. - Mátrabérc Trail

Ettem, ittam, és már mentem is tovább, na és innentől kezdve egy olyan mágikus transzállapot lett rajtam úrrá, amikor az ember csak a jelenben él, amikor átéli a dolgokat, leszartam a múltat, leszartam a jövőt. Nem érdekel semmi, csak azt érzem, hogy ez így most szuper jó, ez az én versenyem, nekem itt kell lennem, át kell élnem ezt.

- Vincze Zsófi - Run Baby Run

2016. 02. 08. - Téli Margita 40

Persze én nem a sáros részen estem el, hanem azon, ami full jó volt, mert figyelmetlenségből nem emeltem a lában. Életemben nem estem még olyan puhán és kényelmesen, mintha ki lett volna párnázva a talaj.

- Vincze Zsófi - Run Baby Run

Az Ultrabalatonnak már többször is nekifutott, idén először sikerült teljesítenie. Videóban számolt be nekünk élményeiről:

Új számunkban Vincze Zsófival is találsz interjút!

Kép
Akkor is edzened kellene, ha nincs kedved?

Minden sportoló ember életében eljön a pont, amikor a háta közepére sem kívánja a mozgást. Egy új kutatás szerint viszont pontosan ilyenkor nem érdemes kihagynod a sportolást!

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft