7 ok, hogy beszerezd az új számot!

Megjelent a legfrissebb Runner’s World magazin! Futás az újságoshoz!

Megjelent a legfrissebb Runner’s World magazin! Futás az újságoshoz!

Kép

1. Csak magammal versenyzek

Beleolvasva a blogjába, Vincze Zsófi két arcát mutatja:szenvedélyes és szókimondó lány, akibőlegy pillanat alatt előbújhat a magányos,visszahúzódó énje is.

Forró csokis, interjúzós helyzetben, az első pár mondatból az is kiderült, hogy ezt a kettősséget jól egyensúlyban tartja a futás, amire Zsófi antidepresszánsként és örömforrásként tekint. Magát átlagos képességű, de nagy kitartású futónak tartja, pedig a fejlődése és az eredményei alapján stabil helye lehet a terepfutók élmezőnyében. És még csak 30 éves, szóval akár ultrafutóként is érdemes megjegyezned a nevét.

Kép

2. Édes átverés

Mennyi cukrot tartalmazott a mai ebéded?Lehet, hogy többet, mint hinnéd, köszönhetően a látszólag egészséges ételekhez adott plusz édesítőnek. A joghurt, a salátaöntet és a kenyér is rejtett cukrokat tartalmaz. Tanácsainkat megfogadva csökkentheted a bevitt cukor mennyiségét.

Kép

3. A mezítlábtól a Fitbitig

Dicsérjük hát a technológiát! Óda a zseniális eszközökhöz, amelyek a kőkorszakból az internet korába vezettek minket (időnként pedig fordítva). Ám először is: tudja valaki, mire jó ez a sok gomb az órámon?

Kép

4. Húsz év, húsz lecke

Nyitott vagy egy futókalandra? Nem egy gyors liezonról beszélünk, hanem épp ellenkezőleg, kitartó szenvedélyről. Cikkünk szerzője szívesen átadja neked két évtized tapasztalatait, ha még csak az első futólépéseidet teszed a terepen.

Kép

5. Runner’s World Run

Ott voltál? Lemaradtál? Bármelyik választ ikszelnéd, tényként kezelheted, hogy első Balaton-parti versenyünk nem az utolsó, mert nekifutunk jövőre is! Szokást csinálunk belőle, hogy minden tavasszal – a Maratonman versenysorozat évadnyitó eseményeként – összefutunk a füredi Tagore sétányon. Lezúzzuk a 6,5-et, a 10,5-et, a félmaratont, a maratont, aztán eszünk-iszunk és megszakértjük egymás időeredményét és vádligörcsét. Szóval? Ott leszel 2017-ben?

Kép

6. Pörgesd csúcsra a maratont

Akár az első, akár az utolsó maratonodat futod, felkészülten kell nekivágnod. Az RW rezidens edzője és futásszakértője, Sam Murphy összegyűjtötte mindazt a tudást, amellyel rendelkezned kell a verseny napján.

Kép

7. Minden terep futásra való – a legjobb terepcipők

A könnyű versenycipőktől a puha, párnázott modellekig – a legjobb, legújabb terepcipők a legközelebbi offroad futó-kalandodhoz.

Új számunk mellé most ajándék Uriage termálvíz spray-t kapsz!

Kép
Mire jó a chia mag?

Ha nem ismered, itt az ideje beépítened az étrendedbe! Miért? Elmondjuk.

3 tipp - így fuss esőben

Nem kell félned az esőben futástól. Elég, ha pár dologra figyelsz, hogy ne foghasson ki rajtad az időjárás.

Edzés előtti snackek a kirobbanó enerigáért

Dobd össsze ezeket, hogy több energiád legyen!

Így hat az étcsoki a teljesítményedre

A rövidebb távokhoz remek társ az étcsoki. El is mondjuk, miért.

Térképre fel!

Az okos órák és az okos alkalmazások térhódításával nemcsak futni lehet, hanem csomó érdekes információt nyerhetünk ki a futásainkkal kapcsolatban. Lássuk, melyek ezek!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft