5K helyett félmaratont futott a 12 éves lány

Azért valljuk be, elég nagy különbség van a két táv között, a 12 éves LeeAdianeznek mégis sikerült véletlenül a nagyobbat lefutnia!

Azért valljuk be, elég nagy különbség van a két táv között, a 12 éves LeeAdianeznek mégis sikerült véletlenül a nagyobbat lefutnia!

LeeAdianez Rodriguez-Espada a Flower City félmaraton érmével távozott, holott az 5k-ra nevezett be. Elég nagy késésben volt a verseny előtt, az anyukája épp, hogy kitette az autóból a rajtnál, amikor már futnia is kellett. Vitte a tömeg, és egy ideig nem is nézte, hol jár, aztán furcsállta, hogy egyszerűen még a közelében sincs a célnak, sőt még 14 km van hátra. Több, mint 6 km-t futott le összesen, mire leesett neki, hogy mi is történt. Ahelyett, hogy kiállt volna, inkább futott tovább, pedig tudta, hogy a szülei mérgesek lesznek rá - árulta el a CNN riporterének. A célban az édesanyja már a rendőrséggel várta, hiszen nem tudhatta, hogy mi történt. LeeAdinez 12 éves létére, semmi félmaratoni felkészülés nélkül végül 2 óra 43 perc alatt teljesítette a távot. Szép kis tévedés!

5 ok, hogy ma is elmenj futni

Vannak napok amikor lelkesen, izgatottan pattansz ki az ágyból, hogy elindulj futni. Máskor viszont legszívesebben inkább aldunál plusz egy órát. Ilyenkor jól jöhetnek a következő motivációs trükkök

9 dolog, amit minden futónak meg kell tennie verseny előtt

Ha követed a tippjeinket, nem hibázatsz a versenyen!

Mire jó a chia mag?

Ha nem ismered, itt az ideje beépítened az étrendedbe! Miért? Elmondjuk.

3 tipp - így fuss esőben

Nem kell félned az esőben futástól. Elég, ha pár dologra figyelsz, hogy ne foghasson ki rajtad az időjárás.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft