5K helyett félmaratont futott a 12 éves lány

Azért valljuk be, elég nagy különbség van a két táv között, a 12 éves LeeAdianeznek mégis sikerült véletlenül a nagyobbat lefutnia!

Azért valljuk be, elég nagy különbség van a két táv között, a 12 éves LeeAdianeznek mégis sikerült véletlenül a nagyobbat lefutnia!

LeeAdianez Rodriguez-Espada a Flower City félmaraton érmével távozott, holott az 5k-ra nevezett be. Elég nagy késésben volt a verseny előtt, az anyukája épp, hogy kitette az autóból a rajtnál, amikor már futnia is kellett. Vitte a tömeg, és egy ideig nem is nézte, hol jár, aztán furcsállta, hogy egyszerűen még a közelében sincs a célnak, sőt még 14 km van hátra. Több, mint 6 km-t futott le összesen, mire leesett neki, hogy mi is történt. Ahelyett, hogy kiállt volna, inkább futott tovább, pedig tudta, hogy a szülei mérgesek lesznek rá - árulta el a CNN riporterének. A célban az édesanyja már a rendőrséggel várta, hiszen nem tudhatta, hogy mi történt. LeeAdinez 12 éves létére, semmi félmaratoni felkészülés nélkül végül 2 óra 43 perc alatt teljesítette a távot. Szép kis tévedés!

A 4 legegyszerűbb superfood, ami szuperegészségesen tart

Nem csak a matcha, a maca, a chia mag és a quinoa szuperkaja. Hanem pár könnyen fellelhető alapélelmiszer is!

Ezért kerüld a hosszú, forró fürdőket télen

Egy hasznos tanács a téli időszakra: ints búcsút a száraz bőrtől és hajtól, ha szép akarsz lenni karácsonyra.

3 táplálkozási szabály, amit nyugodtan megszeghetsz az ünnepek alatt

Ha egész évben odafigyeltél arra, mit eszel, karácsonykor nyugodtan lazíts egy kicsit, hogy kiélvezd az ünnep minden részét.

5 ok, amiért fájhat a mellkasod futás közben

Több dolog is okozhat mellkasi fájdalmat, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Bár a tünetek ijesztőek, gyakran elég banális dolgok állhatnak a háttérben.

3 hack, amitől minden futás sokkal, de sokkal kényelmesebb lesz

Olyan apróságokról van szó, amik elsőre semmiségnek tűnnek, ám ha kipróbálod, sokkal komfortosabbak lesznek az edzéseid!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft