5K helyett félmaratont futott a 12 éves lány

Azért valljuk be, elég nagy különbség van a két táv között, a 12 éves LeeAdianeznek mégis sikerült véletlenül a nagyobbat lefutnia!

Azért valljuk be, elég nagy különbség van a két táv között, a 12 éves LeeAdianeznek mégis sikerült véletlenül a nagyobbat lefutnia!

LeeAdianez Rodriguez-Espada a Flower City félmaraton érmével távozott, holott az 5k-ra nevezett be. Elég nagy késésben volt a verseny előtt, az anyukája épp, hogy kitette az autóból a rajtnál, amikor már futnia is kellett. Vitte a tömeg, és egy ideig nem is nézte, hol jár, aztán furcsállta, hogy egyszerűen még a közelében sincs a célnak, sőt még 14 km van hátra. Több, mint 6 km-t futott le összesen, mire leesett neki, hogy mi is történt. Ahelyett, hogy kiállt volna, inkább futott tovább, pedig tudta, hogy a szülei mérgesek lesznek rá - árulta el a CNN riporterének. A célban az édesanyja már a rendőrséggel várta, hiszen nem tudhatta, hogy mi történt. LeeAdinez 12 éves létére, semmi félmaratoni felkészülés nélkül végül 2 óra 43 perc alatt teljesítette a távot. Szép kis tévedés!

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

5 ok - ezért hízol el télen

A telet sokan utálják: hideg, latyakos és a napot is ritkán látod. Mindenki köhög, beteg és a bankkártyádon is jóval kevesebb a pénz.

5 tipp - így állítsd meg az izzadást edzés után

Hogy ne ragadj az izzadtságtól még órákkal edzés után sem…

Rövidítsd le a megfázásod 3 nappal

Egy tabletta elég ahhoz, hogy megállítsa az orrfolyást!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft