Borítókép: Woodstock-idézés a nagyvárosban

Woodstock-idézés a nagyvárosban

Inspiráló alapok és pajkos hippi stílus a Promod nyári kollekciójában

Az idei nyár a finom pasztellek és a bohókás darabok kontrasztjától lesz igazán különleges. Hagyd felszínre törni a benned élő hippit, vagy hangsúlyozd a nőiességedet bájos árnyalatokkal: élvezd a kimeríthetetlen variációk szabadságát!

Kifinomult nőiesség vagy szabadszellemű, bohém életérzés? A szigorú kategorizálás végérvényesen a múlté, a stílusok közötti éles határok egyre halványabbak. Az irányok ezen a nyáron is adottak, a szabályokat viszont te diktálod – így születik meg a ruhatár, ami az önkifejezés eszköze.

A rózsaszín és fehér alapdarabok újra fókuszba kerülnek, csakis rajtad áll, hogy színtiszta nőiességet vagy sallangmentes letisztultságot akarsz tolmácsolni velük. Mixelj, variálj, játssz, hangold az arányokat úgy, ahogyan csak szeretnéd! Egy kis etno hangulatot csempésznél a megjelenésedbe? Fűszerezd a letisztult alapokat frappánsan, hippie de luxe stílussal!

A púderrózsaszín árnyalatok közül idén a nyitott vállú, fodrokkal díszített ruha viszi a prímet, amihez olyan tökéletesen passzol az aranyozott szandál, mint ha mindig is egy párt alkottak volna. Ennél persze jóval több lehetőség rejlik bennük, egy selyemfényű kendővel a hajadban például máris csavarsz egyet a koncepción, így lesz a szofisztikált összhatásból egy csapásra urbán-hippi outfit. Egy ilyen színösszeállítás a hétköznapokon és különlegesebb alkalmakon egyaránt jó szolgálatot tesz majd, ha mondjuk egy világosszürke lenvászon blézerrel és paperbag nadrággal párosítod, az irodában is hibátlanul megállja a helyét. A klasszikus, időtlen stílusú blézer alá idén sejtelmes kombiné-top kívánkozik, elegáns vonalú rövidnadrággal kiegészítve, míg a paperbag nadrág csomózott, pántos felsővel és velúrbőr hatású, teveszínű, azsúrozott cipellővel, etno mintás borítéktáskával teremt egyensúlyt a finom elegancia és a fesztiválhangulat között.

Ezen a nyáron a játékos részletekkel sem kell patikamérlegen zsonglőrködni. A kifejezetten bohém darabok könnyedségét akár egy ceruzanadrággal és metálfényű mandzsetta-karkötővel is ügyesen ellensúlyozhatod, ha pedig az alkalom is megengedi, bátran tűzz néhány szál nyári virágot az ingzsebedbe, a gomblyukakba, a hajadba – már kész is a túlzásmentes hippie de luxe megjelenés.

Kedvet kaptál a stílusfrissítéshez? A bemutatott termékeket megtalálod a Promod üzleteiben és a PROMOD.HU webáruházban is, ahol most ráadásként Mastercard/Maestro bankkártyás fizetés esetén 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz!