Borítókép: Mi már tudjuk miért vásárolsz holnaptól a SPAR-ban

Mi már tudjuk miért vásárolsz holnaptól a SPAR-ban

Olyan pontgyűjtő akció veszi kezdetét május 11-én, amiért még jobban megéri a SPAR-ba járni!

Eddig is imádtuk a SPAR kínálatát, a FreeFrom laktóz vagy épp gluténmentes termékeket, a SPAR Prémium termékeket, és mert volt szerencsénk saját szemünkkel is látni a saját húsüzemüket, a Regnum termékcsalád is rég szívünkbe lopta magát.

És most, hogy Jamie Oliver legmenőbb termékei lesznek pontokért, hatalmas kedvezménnyel kaphatók, még inkább ide fogunk járni. Egyebek mellett az akcióban megtalálható hatféle kiváló minőségű kés, valamint egy konyhai olló, amelyek az összes konyhai folyamatnál jó szolgálatot tesznek. A könnyen szállítható, esztétikus és tartós Park Grillsütővel pedig ízletes ételek készíthetőek. Mindezek mellett olyan hasznos grilleszközök is választhatóak, mint a grillcsipesz, a grilltisztító kefe, vagy a grillfordító lapát. A kínáló tálcát a SuperShop kártyabirtokosok vásárolhatják meg kedvezményes áron, az univerzális faszenes grillsütő pedig kizárólag az INTERSPAR hipermarketekben érhető el.

Szerencsére az akció augusztus 19-ig tart, a pontbeváltás szeptember 3-ig (a készlet erejéig), így van időd összeállítani a szettedet!