Borítókép: A döntés megszületett, az ASICS szakmai zsűrije kiválasztotta a 2017-es magyar ASICS FrontRunner csapat tagjait.

A döntés megszületett, az ASICS szakmai zsűrije kiválasztotta a 2017-es magyar ASICS FrontRunner csapat tagjait.

Az idei évben Magyarországon induló csapat tagságára 902 jelentkezés érkezett! Köszönjük minden jelentkezőnek a részvételt, számtalan értékes jelentkezés érkezett és ebben az erős mezőnyben nagyon nehéz volt a döntés. A csapattagok kiválasztásánál a szakmai zsűri a jelentkezésnél megadott valamennyi elemet vizsgálta és arra törekedett, hogy a csapattagok különböző hátterű és egyéniségű futók legyenek, hiszen egy csapat erősségét éppen a különbözőség adja.

2017-ben a magyar ASICS FrontRunner csapat 8 főből áll, 5 fiúból és 3 lányból, és reméljük jövőre tovább bővülünk majd. Örülünk az új csapatnak és ezennel bemutatjuk a csapattagokat. Az idei magyar ASICS FrontRunner csapat tagjai:

Az idei magyar ASICS FrontRunner csapat tagjai: Hegyi Gábor, aki célul tűzte ki, hogy a munkatársait kiszakítja a mindennapi taposómalomból és közösséget építve az egészségesebb élet felé tereli őket, miközben egyéni céljai eléréséért is küzd. Holczer Péter, aki 3 éve kezdett el futni és kiemelkedő eredményeivel példa lehet mindenkinek, hogy sohasem késő elkezdeni a futást. Koszár Zsolt szentgotthárdi profi futó, aki felnőtt országos bajnoki eredményeket is elért már, miközben egyetemi tanulmányait végzi és gyakornoki idejét tölti egy nagyvállalatnál. Dr.Ottlakán Orsolya, aki a Sashegyi Gepárdok oszlopos tagja és az egészségügyet képviseli a csapatban, miközben a futás a szabadság és a versenyzés érzését adja számára a mindennapok kihívásait ellensúlyozva. Őry István, futóedző, atléta, aki saját edzésoldalt működtet és elsődleges célja, hogy a kezdő és haladó futók felkészülését tudatossá, biztonságossá, és hatékonnyá tegye tanácsaival. Szabó Nóri, aki az elmúlt 2 évben az Ultrabalaton 220 km-es távjának győztese 2 fős női csapatban és az Instagramon blogol a futásról.

Tímár Péter, aki számára a futás nemcsak hobbi, hanem életforma is és aki 3:22:25-ös maratoni időt tudhat magának, miközben a kisujjában van a futótermékek ismerete, Regős Éva, szombathelyi futó, aki 1:31:30-as félmaratoni idejével és motiváló egyéniségével mindenkit meggyőzhet arról, amit ő így fogalmazott meg LIVE,LOVE,RUN!

Tartsatok velünk 2017-ben! Ismerjétek meg az ASICS FrontRunnereket, kövessétek a Facebookon az ASICS FrontRunner oldalt, a Runner’s World.hu cikksorozatát valamint az ASICS FrontRunner oldalt (www.asics.com//frontrunner) ! Reméljük, hogy színes csapatunk tagjai között mindenki megtalálja majd azt az egyéniséget, akinek inspiráló történetei segítenek a 2017-ben a kitűzött célok és futóeredmények elérésében!

Hamarosan beszámolunk az ASICS FrontRunnerek első csapattalálkozójáról.

az alábbi linken olvashatjátok az egyes jelentkezők bemutatkozását:

https://www.facebook.com/ASICSFRONTRUNNER/?hc_ref=PAGES_TIMELINE