Borítókép: AZ ASICS MAGASABB SEBESSÉGRE KAPCSOL

AZ ASICS MAGASABB SEBESSÉGRE KAPCSOL

Megjelent a FlyteFoam™futócipőszéria és indul a Runkeeper ASICS Sebesség Akadémia

Márciusban az ASICS piacra dobta a FlyteFoam™ technológiával készült futócipősorozatának tagjait a NOOSA FF™-t, a GEL-DS TRAINER™ 22-t valamint az új színkombinációban pompázó DynaFlyte™-ot, hogy a FlyteFoam élményt azok a futók is átélhessék, akik gyorsaságra vágynak. Mindhárom modell tartalmazza az ASICS szabadalmaztatott, díjnyertes középtalp technológiáját, amelyet az ASICS a 2016-os csúcsmodelljében a MetaRun-nál fejlesztett ki.

A FlyteFoam Gyors Futócipőszéria az ASICS által szabadalmaztatott FlyteFoam középtalp technológiával készült és különböző lábtípusú és futóstílusú futók kényelméről gondoskodik. Emellett az ASICS kibővíti támogatását és a Runkeeper futóalkalmazáson elindítja az ASICS Sebesség Akadémiát.

"Ezeken az új modelleken keresztül, nagy örömmel nyújtjuk a díjnyertes FlyteFoam technológiát még több futó számára .” -nyilatkozta Paul Miles, Senior General Manager, az ASICS Globális Marketingosztályának vezetője. "Az ASICS-nél az a küldetésünk, hogy a futókat tanácsokkal és eszközökkel lássuk el ahhoz, hogy a sportban maximalizálni tudják a teljesítményüket. Az elhivatott és az üzletekben lábanalízist végző tanácsadóink mellett, bemutatjuk a Sebesség Akadémiát is, amely a Runkeeper-en nyújt tanácsokat és segítséget a futóknak, hogy sebességüket növelni tudják.”

Gyorsaságot mindenkinek a FlyteFoam™ -mal
DynaFlyte™:
A DynaFlyte legújabb színkombinációja, a talp teljes hosszában tartalmazza a könnyed párnázottságot biztosító FlyteFoam középtalpat.

GEL-DS TRAINER™ 22: A közepes- erős stabilitású cipő a FlyteFoam technológia mellett DYNAMIC DUOMAX™ támogatást kapott, amely a stabilitást és a komfortérzetet biztosítja.

A legújabb FlyteFoam gyors cipők mellett április közepétől angolul, május közepétől más nyelveken is elérhető lesz a Runkeeperen a Sebesség Akadémia ( ASICS Pace Academy ) ahol, gyakorlatokat , inspirációkat és élsportolók top tippjeit ismerheted meg ahhoz, hogy Te is magasabb sebességre kapcsolj.

Az ASICS legújabb modelljeit keresd a MaratonMan,
Nyúlcipőbolt és Spuri futószaküzletekben