Borítókép: Talán a világ leghosszabb bókja készül Magyarországon

Talán a világ leghosszabb bókja készül Magyarországon

A legviccesebb és legromantikusabb bók beküldői fejenként 40.000 Ft értékű kalandutalványt kapnak!

Nőnap alkalmából a világ leghosszabb bókját szeretné megalkotni a SPAR a vásárlóközönséggel közösen. A Véget nem érő Bókhoz mindenki hozzá tud járulni, aki dicsérő szavakkal illeti egy női ismerősét, szerelmét vagy családtagját a megadott portálon.

A férfiak hivatalosan 100 éve, tehát 1917 óta köszöntik fel a nőket világszerte. A jubileum alkalmából a SPAR Magyarország, ahol a dolgozók kétharmada hölgy, egy különleges aktivitást indított el az interneten, amely segítségével talán megszülethet a világ leghosszabb bókja. Az egész úgy kezdődik, mint a háromdimenziós életben: gondolunk valakire, aki nem férfi, tehát kislány, nagylány, barátnő, szerető, feleség, húg, nővér, unokahúg, nagynéni, édesanya, nagymama, dédnagymama, esetleg ősanya. Ha megvan, akkor a projekt titkos, március 8-ig csak férfiaknak elérhető weboldalán (www.titkosnonapiprojekt.hu) meg lehet adni a becenevét, és neki küldhetjük az őt jól megillető, dicsérő szavakat. Ám a bók nem csak neki, hanem minden nőnek szól!

A beérkezett bókokat március 8-ra egyetlen nagy mondattá fűzik össze az alkalmazásban. Aki nem a szavak embere, nem kell, hogy aggódjon: segítségül vannak előre megírt mondatok és szófordulatok is, például egyenesen a SPAR húsüzemből, ahol köztudottan minőségi munka folyik.

Végeredményben – a bókküldés lezárását követően – egyetlen egy, valószínűleg több kilométer hosszú mondat áll majd össze, amelyet március 8-án, a jeles napon publikálnak a szervezők a női nem tiszteletteljes magasztalására.

A világ – remélhetőleg – leghosszabb, magyar nyelvű bókját egy színész fel is olvassa egy stúdióban, így nem csak papíron, de élő szóban is elhangzik a mondat, amelyet a férfiak állítottak össze. A hanganyag a Véget nem érő Bók honlapjára (www.titkosnonapiprojekt.hu) lesz majd feltöltve, de a SPAR üzletek hangosbemondóin keresztül is lehet majd találkozni vele, feltéve, hogy egy átlagos nap nyitvatartási ideje elegendő lesz.

A nők napján, tehát március 8-án bárki beléphet a Facebook profiljával a portálra, és lehetősége nyílik annak megtekintésére, hogy az ismerősei közül kik járultak hozzá a véget nem érő bókhoz. A bókküldők nevére kattintva megjelenik az általuk írt részlet, és a hozzá tartozó hanganyag megfelelő része is lejátszásra kerül.

Hogy a férfi szemek se maradjanak szárazon, a SPAR jóvoltából a legviccesebb és legromantikusabb bók beküldői fejenként 40.000 Ft értékű kalandutalványt kapnak ajándékba. Az összes résztvevő között kisorsolásra kerülő fődíj pedig egy két fő részére szóló, kényeztető 2 éjszaka a mesés Káli Art Inn-ben, 130.000 Ft értékben. Kisorsolásra kerül még 5 db SPAR PREMIUM termékekből összeállított, nagyértékű csomag is.

www.titkosnonapiprojekt.hu