Borítókép: Példaértékű segítségnyújtás a futófesztiválon. Megható képsorok...

Példaértékű segítségnyújtás a futófesztiválon. Megható képsorok...

A SPAR Budapest Maraton indulói és szurkolói idén is bebizonyították, hogy nem csak a futás szeretete, hanem a hatalmas szívük is összeköti őket.

Hazánk legnagyobb futófesztiválján több mint ezer plüssfigura gyűlt össze a felajánlásokból, amelyet a nehéz sorsú gyermekek már meg is kaptak.
A SPAR Magyarország Kft. évek óta elkötelezett híve az egészséges életmód minél szélesebb körben való megismertetésének. Ezért amellett, hogy áruházainak polcain kiemelt helyet kapnak a minőségi élelmiszerek, a cég évek óta támogatója hazánk legnagyobb futófesztiváljának, ahol a rekordszámú nevező között nemcsak tapasztalt sportolók, hanem első maratonisták és sztárok is szép számmal akadnak.
Ezek a sportolni vágyó emberek idén is bebizonyították, hogy nem a futás az egyetlen dolog, aminek közösségkovácsoló ereje van.

A futók ugyanis nem csak sportszeretetüket hozták magukkal a rendezvényre, hanem segítő szándékukat is: plüssjátékok formájában, amiket leadhattak a SPAR standjánál az Ötvenhatosok terén. Végül több mint ezer játék gyűlt össze, amelyet a fővárosi Kossuth Lajos Gyermekotthon lakói boldogan vettek át.
„Nagy örömünkre szolgál, hogy idén még a tavalyinál is több ajándékkal támogatták a futók a rászoruló gyermekeket. - hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.