Borítókép: Időtlen elegancia mindenkinek

Időtlen elegancia mindenkinek

A legújabb kollekció a nyomott bőröket helyezi a középpontba, így van benne pöttyös, kígyómintás és csíkos is.

A qudo ezúttal igazán különlegeset alkotott. Az új őszi/téli kollekcióban ismét találkozhatunk a nagy sikernek örvendő típusoknak, mint a Tivola, Doppio és Estella, azonban új, kivételes választékban.

Követve a divatrendeket a qudo is nyitott a metálos és fényes színek és anyagok felé, amik első ránézésre magával ragadják a megfigyelőt. A qudo kollekció ékszerei továbbra is a legnagyobb odafigyeléssel készülnek kézzel Németországban, így biztosítva a legjobb minőséget. Exkluzív, olasz marha és bárány nappabőrt használnak bélelve, amely biztosítja a kényelmes viseletet.

A nyomott bőrök sötétebb színekben lesznek elérhetőek, mint például a sötétkék, smaragdzöld és fekete, amik az arany, ezüst és rozé arany fémekkel párosítva igazán feldobják majd a viselő ruhatárát. A prémium minőségű karkötők mellett gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat és medálokat is kínál a márka az új színekben.

Az őszi/téli kollekció tehát szenvedélyes, csábító, mégis viselhető darabokat kínál, amelyekkel kifejezhetjük személyiségünket és igazán karakteressé tehetjük ruházatunkat. Önmagukban is és szettekben is egyediek és felkeltik a figyelmet, segítenek, hogy kevésbé érezzük sötétnek a hidegebb őszi és téli napokat.

https://www.facebook.com/qudohungary/