Az esőnap sem akadály az új ASICS cipővel!

Az új Asics GT 2000 kapott egy vízlepergető és szennyeződéstaszító réteget, hogy ősszel, vagy rossz időben se kelljen lemondanod a futásról!

Az új Asics GT 2000 kapott egy vízlepergető és szennyeződéstaszító réteget, hogy ősszel, vagy rossz időben se kelljen lemondanod a futásról!

Kép

Plasmaguard™ bevonatának köszönhetően mindig tiszta marad a futócipőd, akármilyen saras terepen is jársz. A réteg erős védelmet nyújt, de ettől ugyanannyira légáteresztő, rugalmas és könnyű a cipő, mintha nem lenne rajta.

A láthatósági csíkoknak köszönhetően sötétben is észrevesznek, ráadásul kényelmesen megtámasztja a lábad, ha befelé dőlnek a bokáid, így a sérüléseket is elkerülheted.

Nincs kifogás, fuss nyugodtan esőben is!

Trükkök a futópadon: ne unatkozz!

A futópados edzés elég monoton lehet, de mutatunk pár trükköt, amivel kicsit izgalmasabbá teheted.

Ki tartja jobban a tempót a maratonon?

Állítólag a nők 18,7 százalékkal jobban tartják magukat az egyenletes tempóhoz a maratonokon, mint a férfiak. Jens Jakob Andersen, a runrepeat.com alapítója 1.815.091 maratoni eredményt vizsgált meg 131 2008 és 2014 között megrendezett versenyről.

Milyen hatással van a zene a futásra?

Te szoktál zenét hallgatni futás közben? Képzeld, jó hatással van a futásodra és a regenerációra is, egy új kutatás szerint. Csak a tempó nem mindegy.

Ez történik a testeddel, ha lecseréled a kávét matcha teára

A matcha tea nemcsak a kávéimádóknak jó alternatíva, de azok számára is szuper, akik nem szeretik a kávé ízét, de olykor jól jönne egy kis energialöket!

Segít vagy árt a futás, ha megfáztál?

A Futásról Nőknek Magazin cikkéből kiderül, hogy vajon jobb pihenni ilyenkor, vagy nyugodtan futhatsz megfázva is:

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft