Az esőnap sem akadály az új ASICS cipővel!

Az új Asics GT 2000 kapott egy vízlepergető és szennyeződéstaszító réteget, hogy ősszel, vagy rossz időben se kelljen lemondanod a futásról!

Az új Asics GT 2000 kapott egy vízlepergető és szennyeződéstaszító réteget, hogy ősszel, vagy rossz időben se kelljen lemondanod a futásról!

Kép

Plasmaguard™ bevonatának köszönhetően mindig tiszta marad a futócipőd, akármilyen saras terepen is jársz. A réteg erős védelmet nyújt, de ettől ugyanannyira légáteresztő, rugalmas és könnyű a cipő, mintha nem lenne rajta.

A láthatósági csíkoknak köszönhetően sötétben is észrevesznek, ráadásul kényelmesen megtámasztja a lábad, ha befelé dőlnek a bokáid, így a sérüléseket is elkerülheted.

Nincs kifogás, fuss nyugodtan esőben is!

Betegség esetén mikor futhatsz és mikor nem?

Amikor egy edzéstervet követsz, vagy csak szimplán hozzászoktál ahhoz, hogy rendszeresen futsz, biztosan rosszul érint, amikor egy betegség miatt szünetet kell tartani. Most eláruljuk, mely betegségeknél, mikor szabad a pálya, és mikor maradj inkább otthon!

Két futó segített a 73 éves, sérült férfinak, hogy átérjen a célvonalon

John Wilkie a Rock’n’ Roll Arizona félmaratonon indult, ám néhány méterrel a cél előtt elesett.

Egy hónapon keresztül minden nap megcsináltam 10 fekvőtámaszt. Íme az eredmény

Azt mondják, az apró változtatások hatalmas eredményhez vezethetnek. A Women’s Health egyik szerzője, Kristen Domonell kíváncsi volt, mi történik akkor, ha átalakítja a hagyományos edzéstervét és egy hónapon keresztül minden egyes nap megcsinál 10 fekvőtámaszt. Íme, az eredmény.

Egy újabb ok arra, hogy otthon hagyd a fülhallgatód

Létezik egy kifejezés, amit azokra az emberekre használnak, akik nem tudnak a telefonjuk nélkül élni: nomofóbia.

6 étel, amitől megnyugszol

Megkértük dr. Drew Ramseyt, a Columbia University pszichiáterét, hogy adjon pár tippet, mit érdemes enned, ha stresszes vagy. Így biztos lehetsz benne, hogy nem hízol el.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft