Befutott az új őszi ASICS fuzeX™- kollekció

Fuss lendülettel – ősszel is!

Fuss lendülettel – ősszel is!

Kép

A fuzeX név alatt az ASICS egy teljesen új futócipő és futóruházati kollekcióval jelent meg a piacon. A fuzeX a stílus és teljesítmény tökéletes kombinációjával a futók új generációját szólítja meg, akiknek a sokoldalúság, kombinálhatóság és a trendi megjelenés éppen annyira fontos mint a funkcionalitás. A fuzeGEL-nek, az ASICS Institute of Sport Science átal Japánban (Kobe) kifejlesztett ultakönnyű középtalpnak köszönhetően a fuzeX™ futócipők nagyon könnyűek, mégis maximális védelmet nyújtanak és lekerekített 3D-vonalvezetéssel csábítanak.

Kép

fuzeGEL™-technológia: kisebb súly, több védelem

A fuzeX-futócipőknél az új fuzeGEL-technológia áll a cipő koncepciójának középpontjában, amely a jól bevált középtalp és egy speciális GEL-technológia innovatív kombinációja. A fuzeGel a talajfogás során keletkező terhelést optimálisan felfogja és minden egyes lépéshez további impulzust ad.

A fuzeGel-eljárással készült talp mellett a fuzeX futócipő a nagyon kényelmes, 8mm-es sarokalátámasztással és a speciális anyagból formázott, felsőrésszel azt kínálja, hogy a lehető legkisebb súly mellett a láb számára maximális stabilitást adjon.

Fuss sokat vagy keveset, fuss bárhol: a fuzeGEL™ a súlytalanság és a párnázottság tökéletes kombinációját nyújtja.
Fuss sokat vagy keveset, fuss bárhol: a fuzeGEL™ a súlytalanság és a párnázottság tökéletes kombinációját nyújtja.

Aktív életstílushoz fejlesztve

Ez a puritán és közben nagyon is funkcionális futócipő a háromdimenziós, egybeszabott felsőrésszel győz meg végül mindenkit. A felsőrész speciális anyaga lehetővé teszi, hogy a cipő felhúzása során az anyag egyenletesen rásimul és eloszlik a lábon. A stílusos színkombinációk széles választékával a fuzeX futócipő nemcsak a sportoláshoz, hanem a szabadidő eltöltéséhez is elsőosztályú társ. A futócipő kiegészül a hozzá illő ruhakollekcióval, amelyet sokoldalúság, könnyű súly valamint maximális minőség jellemez.

A fuzeX futóruházat a stílus és technológia jól sikerült kombinációja. Az extrém könnyű funkciós ruházatban a divatkövető sportolók kényükre-kedvükre edzhetnek, miközben a ruházat a széltől és az esőtől is optimális védelmet nyújt.

A feltűnő grafikai nyomatok és az élénk színek a fuzeX kollekció viselői számára egyedi megjelenést biztosítanak. A kollekció viselői bármely sportágban a középpontba kerülhetnek.

Keresd a FuzeX futócipőt és futóruházati kollekciót a HERVIS és a Playmax üzletekben.

3 mítosz a futásról, amit már ideje elfelejteni

„Futsz? De az nem rossz a térdednek?” Mindannyian hallottuk már a kérdést nem futó barátainktól. Vágj vissza nekik!

Ezért veszek ki egy kis szabadságot a futásból

Na jó: szögezzük le, hogy ez a szabadság nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem is futok, hanem azt, hogy egy verseny után kevesebbet, rövidebben futok, és akkor amikor én akarom!

6 érdekes és aranyos tény a kutyás futásról

Kutya egy világ ez - mi pedig itt és így futunk a legjobb négylábú barátainkkal.

Így szenved az agyad, amikor nem futsz

Ki kell hagynod néhány hetet? Részvétünk. Sajnos az agyad sem lesz hálás érte.

Amikor először futhattak nők maratont az Olimpián: ünnepeljük meg a pillanatot!

Sokáig úgy gondolták, hogy a női test nem képes még olyan távok lefutására sem, mint 1500 méter (!!!), ezért is volt hatalmas és különleges pillanat, amikor először, 1984-ben már hölgyek is indulhattak az Olimpián a maratonon.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft