Az ASICS bemutatja a DYNAFLYTE™-ot, a gyors futás kulcsát

Az ASICS bemutatja a DynaFlyte-ot, a valaha létező legkönnyebb és legpárnázottabb cipőjét, melyet azoknak a futóknak ajánl, akik gyorsaságra vágynak.

Az ASICS bemutatja a DynaFlyte-ot, a valaha létező legkönnyebb és legpárnázottabb cipőjét, melyet azoknak a futóknak ajánl, akik gyorsaságra vágynak.

Könnyű súlya és maximális párnázottsága révén a Dynaflyte felszabadítja a futók sebességpotenciálját, hogy bármely távolsággal gyorsan megbirkózzanak.

Kép

A talp teljes hosszán végignyúló FlyteFoam középtalp által a DynaFlyte az első olyan termék, amely a mindennapok futóinak nyújtja az ASICS legújabban szabadalmaztatott középtalp –technológiáját.

Kép

Növeli a futók sebességpotenciálját
A DynaFlyte a gyors futás lehetőségét biztosítja ezzel a könnyűsúlyú cipővel, amely emellett egyedülálló csillapítást biztosít. A kisebb cipősúly miatt a futók kevesebb energiaveszteséget és hatékonyabb futást tapasztalnak, miközben jelentős potenciál szabadul fel bármely táv gyors legyőzésére.

A futócipő-fejlesztés legfőbb kihívása az, hogy megfelelő párnázottság kialakítása mellett a cipő súlya is csökkenjen. Kategóriáját megváltoztató újítással a Dynaflyte ezt a kihívást teljesíti és egyben áttöri a 300gr-os súlyhatárt, így ezzel az ASICS legkönnyebb futócipője.
Súlya csupán 270 gr!

Fedezd fel a FlyteFoam technológiát!
A Dynaflyte lelke a FlyteFoam - az ASICS által kifejlesztett könnyű és aktív technológia a csillapításra.
A FlyteFoam egy 3 éves fejlesztés eredménye, amelynek során 300 prototípust teszteltek az ASICS fejlesztőlaboratóriumában (ASICS Institute of Sport Science). A FlyteFoam középtalp megerősített rostokból épül fel, amelyek a párnázottság és a forma megőrzését biztosítják, miközben így a középtalp 55%-kal lett könnyebb mint az iparági átlag és egyben ez az ASICS legkönnyebb középtalpa is.

A Dynaflyte június 14-én, az ASICS www.asics.com bemutató estjén New Yorkban debütált.

Majdnem kókuszgolyó - csokis energiagolyó pekándióval és datolyával

Ha megéheztél futás után, vagy előtte lenne szükséged egy kis plusz energiára, készítsd el ezeket a finom nasikat. Akár a paleo étrendbe is beillesztheted őket, mert semmilyen olyan alapanyagot nem tartalmaz, aminek tiltitt lenne a fogyasztása.

A férfi, aki átfutott Amerikán és ezzel rekordot döntött

Pete Kostelnick ultrafutó hétfőn megdöntött egy 36 éves rekordot, ezzel ő lett az, aki a legrövidebb idő alatt futotta át Amerikát. 46 nap, 8 óra és 36 percnél rövidebb eredménnyel futott célba.

3 egyszerű drill a jobb futótechnikáért és gyorsabb sebességért

Végezd el ezt a 3 gyakorlatot, hogy javíts az időeredményeden!

Itt az ősz, de ne hagyd abba…

Vajon hová tűntek a margitszigeti futók? Vajon miért néptelenedik el a főváros egyik legkedveltebb futóhelye az ősz beálltával?

3 mítosz a futásról, amit már ideje elfelejteni

„Futsz? De az nem rossz a térdednek?” Mindannyian hallottuk már a kérdést nem futó barátainktól. Vágj vissza nekik!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft