Az ASICS bemutatja a DYNAFLYTE™-ot, a gyors futás kulcsát

Az ASICS bemutatja a DynaFlyte-ot, a valaha létező legkönnyebb és legpárnázottabb cipőjét, melyet azoknak a futóknak ajánl, akik gyorsaságra vágynak.

Az ASICS bemutatja a DynaFlyte-ot, a valaha létező legkönnyebb és legpárnázottabb cipőjét, melyet azoknak a futóknak ajánl, akik gyorsaságra vágynak.

Könnyű súlya és maximális párnázottsága révén a Dynaflyte felszabadítja a futók sebességpotenciálját, hogy bármely távolsággal gyorsan megbirkózzanak.

Kép

A talp teljes hosszán végignyúló FlyteFoam középtalp által a DynaFlyte az első olyan termék, amely a mindennapok futóinak nyújtja az ASICS legújabban szabadalmaztatott középtalp –technológiáját.

Kép

Növeli a futók sebességpotenciálját
A DynaFlyte a gyors futás lehetőségét biztosítja ezzel a könnyűsúlyú cipővel, amely emellett egyedülálló csillapítást biztosít. A kisebb cipősúly miatt a futók kevesebb energiaveszteséget és hatékonyabb futást tapasztalnak, miközben jelentős potenciál szabadul fel bármely táv gyors legyőzésére.

A futócipő-fejlesztés legfőbb kihívása az, hogy megfelelő párnázottság kialakítása mellett a cipő súlya is csökkenjen. Kategóriáját megváltoztató újítással a Dynaflyte ezt a kihívást teljesíti és egyben áttöri a 300gr-os súlyhatárt, így ezzel az ASICS legkönnyebb futócipője.
Súlya csupán 270 gr!

Fedezd fel a FlyteFoam technológiát!
A Dynaflyte lelke a FlyteFoam - az ASICS által kifejlesztett könnyű és aktív technológia a csillapításra.
A FlyteFoam egy 3 éves fejlesztés eredménye, amelynek során 300 prototípust teszteltek az ASICS fejlesztőlaboratóriumában (ASICS Institute of Sport Science). A FlyteFoam középtalp megerősített rostokból épül fel, amelyek a párnázottság és a forma megőrzését biztosítják, miközben így a középtalp 55%-kal lett könnyebb mint az iparági átlag és egyben ez az ASICS legkönnyebb középtalpa is.

A Dynaflyte június 14-én, az ASICS www.asics.com bemutató estjén New Yorkban debütált.

5 erősítő gyakorlat, amikkel több zsírt égethetsz futás közben

Ha többet szeretnél kihozni a futásaidból, érdemes erősítened is! Ha erősebbé válsz, gyorsabb és kitartóbb leszel, ráadásul csökken az esélyed a sérülésekre is.

A 4 legegyszerűbb superfood, ami szuperegészségesen tart

Nem csak a matcha, a maca, a chia mag és a quinoa szuperkaja. Hanem pár könnyen fellelhető alapélelmiszer is!

Ezért kerüld a hosszú, forró fürdőket télen

Egy hasznos tanács a téli időszakra: ints búcsút a száraz bőrtől és hajtól, ha szép akarsz lenni karácsonyra.

Így készíts tökéletesen pulykasültet! + ITT a titkos fűszerkeverék receptünk!

Egy egész magazint szenteltek a pulykahúsnak, melyet akár INGYEN letölthetsz INNEN!

3 táplálkozási szabály, amit nyugodtan megszeghetsz az ünnepek alatt

Ha egész évben odafigyeltél arra, mit eszel, karácsonykor nyugodtan lazíts egy kicsit, hogy kiélvezd az ünnep minden részét.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft