Az ASICS bemutatja a DYNAFLYTE™-ot, a gyors futás kulcsát

Az ASICS bemutatja a DynaFlyte-ot, a valaha létező legkönnyebb és legpárnázottabb cipőjét, melyet azoknak a futóknak ajánl, akik gyorsaságra vágynak.

Az ASICS bemutatja a DynaFlyte-ot, a valaha létező legkönnyebb és legpárnázottabb cipőjét, melyet azoknak a futóknak ajánl, akik gyorsaságra vágynak.

Könnyű súlya és maximális párnázottsága révén a Dynaflyte felszabadítja a futók sebességpotenciálját, hogy bármely távolsággal gyorsan megbirkózzanak.

Kép

A talp teljes hosszán végignyúló FlyteFoam középtalp által a DynaFlyte az első olyan termék, amely a mindennapok futóinak nyújtja az ASICS legújabban szabadalmaztatott középtalp –technológiáját.

Kép

Növeli a futók sebességpotenciálját
A DynaFlyte a gyors futás lehetőségét biztosítja ezzel a könnyűsúlyú cipővel, amely emellett egyedülálló csillapítást biztosít. A kisebb cipősúly miatt a futók kevesebb energiaveszteséget és hatékonyabb futást tapasztalnak, miközben jelentős potenciál szabadul fel bármely táv gyors legyőzésére.

A futócipő-fejlesztés legfőbb kihívása az, hogy megfelelő párnázottság kialakítása mellett a cipő súlya is csökkenjen. Kategóriáját megváltoztató újítással a Dynaflyte ezt a kihívást teljesíti és egyben áttöri a 300gr-os súlyhatárt, így ezzel az ASICS legkönnyebb futócipője.
Súlya csupán 270 gr!

Fedezd fel a FlyteFoam technológiát!
A Dynaflyte lelke a FlyteFoam - az ASICS által kifejlesztett könnyű és aktív technológia a csillapításra.
A FlyteFoam egy 3 éves fejlesztés eredménye, amelynek során 300 prototípust teszteltek az ASICS fejlesztőlaboratóriumában (ASICS Institute of Sport Science). A FlyteFoam középtalp megerősített rostokból épül fel, amelyek a párnázottság és a forma megőrzését biztosítják, miközben így a középtalp 55%-kal lett könnyebb mint az iparági átlag és egyben ez az ASICS legkönnyebb középtalpa is.

A Dynaflyte június 14-én, az ASICS www.asics.com bemutató estjén New Yorkban debütált.

Ezért szeretem a téli futásokat

Bár sok nehézség van, hiszen rengeteg cuccot kell felvenni, csúszós a talaj, és konkrétan megfagy az arcom, mégis imádok télen futni, ezek miatt:

Csodaszerként emlegetett SMR henger

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő új funkcionális eszköz az SMR henger (self-myofascial release- izompólya önmasszázs). Élsportolók esküsznek rá, henger nélkül nem mennek egy edzésre/versenyre sem. Ha nekik bevált, neked is érdemes beépíteni az edzéseid mellé. Amellett, hogy regenerációt gyorsíthatsz, számos sérülés megelőzésében segíthet.

Ha a futáshoz jól jön egy új dal

Új videoklipjével azokat a futókat jó eséllyel megnyeri a Manoya, akik szívesen hallgatnak zenét futás közben. A kellemes ütemű nóta egy könnyű futás klassz kísérője lehet.

Az életmódváltás 5 érzelmi fázisa

A fogyúkúra nem vicc. Mindig rengeteg változással, lemondással jár és mindenkire másképp hat. Ha életmódváltásba kezdesz, az is biztos, hogy kissé érzékenyebb leszel a megszokottnál.

Miért van szükség keresztedzésre?

Ha kitűzött céljaid között az is szerepel, hogy gyorsabb legyél, más sportok is segíthetnek abban, hogy ezt elérd.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft