Borítókép:  Lépj be a szépség birodalmába!

Lépj be a szépség birodalmába!

Varázslatos karácsonyi szettek és illatok a Douglas Csodaországában.

Az ünnepek felé közeledve egyre többet gondolkozol azon, mivel lepd meg idén azokat, akik fontosak a számodra? A Douglas Csodaországában te is rábukkanhatsz azokra az elbűvölő ajándékokra, melyekkel egy kis szépséget csempészhetsz szeretteid mindennapjaiba.

Mindenki szereti magát szépnek és vonzónak érezni. És ha ebbe az irányba indulsz el az ajándékkeresés útján, akkor egész biztosan megtalálod a tökéletes meglepetéseket. Egy csábító illat, egy kényeztető habfürdő vagy egy mindentudó sminkpaletta… Indulj felfedezőútra a szépség lélegzetelállító birodalmában!

A nagy világmárkák előszeretettel mutatják be újdonságaikat karácsony előtt, és nincs ez másként az illatok világában sem. A Douglas kínálatában már megtalálható Ariana Grande legújabb, MOONLIGHT névre keresztelt illata, mely a feketeribizli, a szilva, a mályvacukor és a hamvas bazsarózsa találkozásából született. A MOONLIGHT szabadon engedi a fantáziát, és kitárja a kapukat az álmok megvalósítása előtt. Shawn Mendes kanadai énekes első illatával lepte meg rajongóit az ünnepek előtt. Az egyszerre édes és fás érzetet keltő, uniszex Signature egy ezerarcú kompozíció, amely magabiztosságot, szenvedélyt és elkötelezettséget sugároz.

A napokban egy sajátmárkás sminkpaletta is bemutatkozott a Douglas kínálatában. A Rising Star Paletta az elmúlt idők féltve őrzött szépségtitkait őrzi, éppen ezért tökéletes ajándék lehet a fa alá. Nem kell azonban karácsonyig várnod a kedveskedéssel: a Douglas Adventi Kalendáriuma az ünnepvárást is megszépíti. 24 mesés ajándék, melyek mind-mind hozzájárulnak az ünnepi ragyogáshoz.

De varázslatos pillanatokat szerezhetsz a Douglas ajándékszettjeivel is, melyek a szépség és csábítás nagykövetei. A Giorgio Armani Acqua Di Gió Homme férfi illatához most borotválkozás utáni balzsam és tusfürdő jár, míg a Hugo Boss The Scent parfüm mellé ajándék deo stick társul.

A nők szívéhez vezetnek a Burberry My Burberry Blush és a Paco Rabanne Olympea illatcsodák.

Ha pedig úgy érzed, megtaláltad a legszebb ajándékokat a fa alá, próbáld ki ingyenes ajándékcsomagolásunkat, mellyel csodaszép köntösbe bújtathatod meglepetéseidet.

A bemutatott termékeket megtalálod a Douglas üzleteiben és a www.douglasshop.hu weboldalon. Fizesd 9 000 forint feletti vásárlásodat Mastercard® vagy Maestro® bankkártyáddal, és megajándékozunk egy Douglas Home Spa Travel tusfürdővel, amellyel otthonodban is átélheted az igazi SPA-élményt!