Borítókép: Palik Lászlóval és olimpiai bajnokokkal jön az Exatlon Hungary

Palik Lászlóval és olimpiai bajnokokkal jön az Exatlon Hungary

Január 2-án indul a TV2 új extrém sport-realytije, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben, melynek egyetlen győztese a dicsőség mellett 20 millió forinttal lesz gazdagabb.

Különleges küzdelem veszi hamarosan kezdetét az Exatlon Hungary-ben. A műsor egy egzotikus kaland reality és egy sportvetélkedő ötvözete, extra csavarként a civil sportemberek hírességekkel, olimpiai bajnokokkal, világbajnokokkal csapnak össze a parkourokon, azaz a szabadtéri akadálypályákon. A TV2 extrém sport-realityjének műsorvezetője nem más, mint a képernyőre nyolc év után visszatérő Palik László.

A játékosok egyéni teljesítményei nagyban befolyásolják a csapatuk eredményét, így közös érdek, hogy mindenki a legjobb formáját nyújtsa a verseny során. A parkourok nem várt kihívások elé állítják a szereplőket, akiknek a fizikai erőnlét mellett szükségük lesz a maximális koncentrációra, pszichés felkészültségre is.

A Bajnokok csapatát erősíti Miló Viktória profi ökölvívó világbajnok, négyszeres címvédő, európa bajnoki bronzérmes, négyszeres magyar bajnok, tizenegyszeres all style karate és kétszeres kung fu világbajnok; Rákóczi Renáta kick boksz világbajnok; Vass Dóra harmincnyolcszoros felnőtt ritmikus gimnasztika magyar bajnok; Gelencsér Tímea európa bajnoki ezüstérmes és világbajnoki bronzérmes showtáncos, a Fitness Woman országos bajnoka; a kétszeres olimpiai-, egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund; az olimpiai- és Európa-bajnok, világbajnoki ezüst és bronzérmes, háromszoros magyar bajnok kajakozó, Dombi Rudolf; az olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok, háromszoros világbajnoki bronzérmes, hétszeres magyar bajnok cselgáncsozó, Ungvári Miklós és a kétszeres világbajnok, Superbody újonc és open bajnok testépítő, Bereczki Krisztián.

A Kihívók a nem mindennapi küzdelemben be akarják bizonyítani, hogy nem csak méltó ellenfelei a Bajnokok csapatának, hanem képesek legyőzni is őket. A január 2-án harcba szálló Kihívók csapatának tagjai: a 32 éves, Görgey Petra, aki saját testsúlyos és funkcionális edzésekkel készül a küzdelemre; a 26 éves személyi edzőként dolgozó egykori fitness modell, Palásti Ágnes; a 24 éves Salander Dorina, aki gyerekkora óta sportol, és most leginkább a kalandvágy hajtja; a 24 éves Szabó-Thomka Hanna, aki szertornázott, úszott és atletizált, de pár éve a crossfit lett a szenvedélye; a 29 éves artista, Bán Norbert; az idei Ninja Warrior középdöntőjéig jutó 34 éves gladiátor harcos, Mischinger Péter; a 42 éves, hatgyermekes családapa, Kása András és a 27 éves, saját akadálypályát építő, calisthenics edző Rozs Gergely.