Borítókép: Mikulások kocognak a Csodalámpa Alapítványért

Mikulások kocognak a Csodalámpa Alapítványért

A legvidámabb karácsonyi hangulatú kocogás érkezik ismét Budapest belvárosába. December 9-én, amikor is már 15. alkalommal vágnak neki a fürdőruhára vetkőzött Mikulások a fagynak és a hónak Budapest utcáin, hogy mosolyt és segítséget hozzanak a súlyosan beteg csodalámpás gyerekeknek!

December 9-én, amikor is már 15. alkalommal vágnak neki a fürdőruhára vetkőzött Mikulások a fagynak és a hónak Budapest utcáin, hogy mosolyt és segítséget hozzanak a súlyosan beteg csodalámpás gyerekeknek!

Az éneklő, kacagó, tornázó Mikulások jótékony célja a jókedv, a vidámság, a mosolyok és fényképezőgépek előcsalogatásán túl az idén a beteg gyerekek álmait megvalósító, szintén 15 éves Csodalámpa Alapítvány munkájának népszerűsítése és egy kisgyerek kívánságának teljesítése lesz, amihez a résztvevők a nevezésükkel, valamint további adományokkal járulunk hozzá.

A jótékony és vidám kedvű Mikulások vasárnap 13 órakor találkoznak a Deák térhez közeli Gozsdu Udvarban lévő fitness központban, hogy onnan 14 órakor bekocogják a környéket, majd a Széchenyi Fürdő szaunájában dalolva felmelegedjenek.

Az eseményről tovább információ a Csodaboragak oldalon, a Mikulás kocogás weboldalán vagy az esemény Facebook oldalán.