futás,futó nő

Mi is futunk a kedvezményekért! Főszerkesztőnk, Brigi ajánlója a JOY-napokra

Forrás: Getty Images
Kiadónk lapja, a JOY minden évben kétszer megörvendezteti az olvasóit a JOY-napok kuponokkal, ahol mi, futók is megtalálhatjuk a számításainkat.

Főszerkesztőnk, Birta Brigi is összeszedte, ő miket fog beszerezni a kuponokkal!

birta brigi,főszerkesztő,runners world

Ha valaki sportol, az tudja, hogy akár minden nap is lehetne hajat mosni – bár én igyekszem 2-3 napig elhúzni, fontosnak tartom, hogy megfelelő termékekkel ápoljam és tisztítsam a loboncom. Újabban arra is figyelek, hogy amiben csak tehetem, állatkísérletmentes és vegán termékeket válasszak, így imádom a Nature Box termékeit, amiket a JOY-napok alatt 25%-kal olcsóbban lehet beszerezni a Rossmann üzleteiben!

Nem tudom, hol van a fejlámpám, úgyhogy mindenképpen kellene szereznem újat, még szerencse, hogy a Dockyardban is lesz 20% kedvezmény, így ezt a Petzl fejlámpát ennyivel olcsóbban vehetem majd meg!

petzl,petzl fejlámpa

A vádlim hajlamos nagyon befeszülni, főleg ha sokat futok a hegyen. Persze, figyelek a hengerezésre, nyújtásra, de gyakran be kell vetnem izomlazító krémeket is. Szeretem a dr.Kelen krémeket és géleket, amikre szintén van 20% kedvezmény a JOY-napok alatt.

dr kelen

Évekig nem éreztem magam komfortosan sortban, még a legnagyobb melegben is capriban futottam. Az utóbbi időben viszont teljesen rákaptam a rövidnadrágokra, és most találtam is egy jót a Nike-ban, amit 20%-kal olcsóbban vehetek majd meg.

nike

A csajoknak az is nagyon fontos, hogy megfelelő sportmelltartóban fussanak, ezért erre én is nagy hangsúlyt fektetek. Tutira benevezek egy menő Triaction sportmelltartóra is a Triumph üzleteiben 20%-kal olcsóbban!

+1

Arról ne is beszéljünk, hogy a JOY-napok alatt a Runner’s World magazinra is 40%-kal olcsóbban fizethetsz elő, plusz az 1000 Profi Tipp Futáshoz és Fuss&Főzz könyveket 20%-kal olcsóbban rendelhetsz meg!

Ne hagyd ki te sem a JOY-napokat!

Május 9-12. között 10-70%-kal olcsóbban szerezheted be a kedvenceidet a JOY-kuponokkal, több mint 300 márka kínálatából lehet választani 2000 üzletben!