Borítókép: Nyílt levél a futás szerelmeseinek

Nyílt levél a futás szerelmeseinek

Forrás: getty images
Kedves Futás,
"Lehet, hogy észre sem veszed, de megváltoztattad az életem.'

Nem gondoltam volna, hogy téged választalak. Annyira váratlan volt a találkozásunk. De sosem fogom elfelejteni, hogyan alakult a kis szikra lángoló és hosszútávú kapcsolattá. Csak szeretném elmondani, mit is érzek veled kapcsolatban.

Aznap, amikor találkozunk, már évekkel ezelőtt elveszettnek és magányosnak éreztem magam. Ekkor, séta közben jutott eszembe, hogy akár a futást is kipróbálhatnám. Valami újra vágytam. Az első alkalom elég furcsa és kínos is volt talán, nem voltam túl magabiztos, de a te hatásodra kezdtem el jól érezni magam a bőrömben. És többet akartam.

Lassan (nagyon-nagyon lassan) egyre kényelmesebben éreztem magam a társaságodban. Több időt szerettem volna veled eltölteni. Minden kilométert nagyon vártam.

Legtöbbször észre sem vettem, hogy mélyül és egyre szorosabbá válik a kapcsolatunk.

Köszönöm, hogy miattad jól érzem magam a bőrömben. Köszönöm, hogy magabiztossá tettél.
Lehet, hogy észre sem veszed, de megváltoztattad az életem. Jobb emberré váltam attól, hogy megismertelenk. Új helyekre jutottam el és új embereket ismerhettem meg. A legjobb emlékeim mind hozzád köthetőek.

Voltak persze hullámhegyek és hullámvölgyek. Volt idő, amikor úgy éreztem, szünetet kell tartanom. Kétségeim voltak azzal kapcsolatban, hogy tudom-e folytatni.

De bármi is történt, te mindig mellettem álltál. A jó és rossz napokon egyaránt, könnyek és nevetések között. Kiálltuk az idő próbáját.

Köszönöm!

Szeretlek, Futás, remélem, hogy még sok-sok évet töltünk el együtt.

A Futó