3 kérdés, amit fel kell tenned magadnak újév előtt

Ahogy elkezdesz álmodozni a következő év sikereiről, érdemes átgondolni, mi történt az előző évben. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, hogy motivált maradj és fejlődni tudj a következő 365 napban is.

Ahogy elkezdesz álmodozni a következő év sikereiről, érdemes átgondolni, mi történt az előző évben. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, hogy motivált maradj és fejlődni tudj a következő 365 napban is.

Mik voltak a kedvenc sporttal kapcsolatos pillanataim?

Nézd meg az edzésnaplód vagy az Instagramod és találd meg a 3 legjobb élményed, ami a sporthoz köthető.

Lehet, hogy nem mindegyik tűnik elsőre lenyűgözőnek, de új magasságokba emelhetnek. Ünnepeld meg őket, hagyd, hogy a pozitív energiák előrébb juttassanak.

Mik voltak a legnagyobb kihívások?

Okos döntés átvenni a keményebb pillanatokat is. Sokan nem szeretnek visszagondolni a kudarcokra, pedig ha átgondolod, mi miért történt, sokat tanulhatsz belőlük. És ha hibáztál, valószínűleg jövőre már nem fogod elrontani azt, ami esetleg idén nem jött össze.

Mi inspirál?

Lehet, hogy ami év elején inspirálónak tűnt, év végére unalmas és fárasztó. Ha például indultál több félaratonon, érdemes új verseny után nézned, hogy motivált maradj. Ez az időszak tökéletes arra, hogy új célokat fogalmazz meg és eldöntsd, melyiket szeretnéd mindenképp megvalósítani. Amelyik igazából motivál, abból hetekig profitálhatsz. Írd össze őket egy papírra és tedd ki a hűtőre. Amelyik lelkesít, annak állj neki a következő évben!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft