Borítókép: 3 kérdés, amit fel kell tenned magadnak újév előtt

3 kérdés, amit fel kell tenned magadnak újév előtt

Forrás: europress
Ahogy elkezdesz álmodozni a következő év sikereiről, érdemes átgondolni, mi történt az előző évben. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, hogy motivált maradj és fejlődni tudj a következő 365 napban is.

Mik voltak a kedvenc sporttal kapcsolatos pillanataim?

Nézd meg az edzésnaplód vagy az Instagramod és találd meg a 3 legjobb élményed, ami a sporthoz köthető.

Lehet, hogy nem mindegyik tűnik elsőre lenyűgözőnek, de új magasságokba emelhetnek. Ünnepeld meg őket, hagyd, hogy a pozitív energiák előrébb juttassanak.

Mik voltak a legnagyobb kihívások?

Okos döntés átvenni a keményebb pillanatokat is. Sokan nem szeretnek visszagondolni a kudarcokra, pedig ha átgondolod, mi miért történt, sokat tanulhatsz belőlük. És ha hibáztál, valószínűleg jövőre már nem fogod elrontani azt, ami esetleg idén nem jött össze.

Mi inspirál?

Lehet, hogy ami év elején inspirálónak tűnt, év végére unalmas és fárasztó. Ha például indultál több félaratonon, érdemes új verseny után nézned, hogy motivált maradj. Ez az időszak tökéletes arra, hogy új célokat fogalmazz meg és eldöntsd, melyiket szeretnéd mindenképp megvalósítani. Amelyik igazából motivál, abból hetekig profitálhatsz. Írd össze őket egy papírra és tedd ki a hűtőre. Amelyik lelkesít, annak állj neki a következő évben!