Szerezd vissza az elvesztett motivációd!

Mi az intsant motiváció legjobb módja? Ha élvezed a futást! Megmutatjuk, hogyan teheted szórakoztatóbbá!

Mi az intsant motiváció legjobb módja? Ha élvezed a futást! Megmutatjuk, hogyan teheted szórakoztatóbbá!

1/ Vedd sorra, milyen pozitívumokat adott neked a futás. Biztos, hogy büszke lehetsz az eredményeidre is találtál új barátokat, akiket a sport által ismertél meg.

2/ Az egyik futásod variáld meg minden héten: fuss sprinteket közben, keress új útvonalat, vagy új futótársat. A változatosság gyönyörködtet.

3/ Minden héten tölts el egy kevés időt álmodozással: képzeld el, mi lenne ha az álomútvonalon futhatnál, átszakítanád a célvonalat, vagy egyszerűen gondolj arra, milyen erősnek érzed magad futás után.

4/ Ne gondolj arra, hogy feladod! Bármennyire nehéz is az adott edzés, csináld végig! Gondolj bele, milyen érzés lenne kihagyni, vagy ha egyszerűen nem lennél képes közelebb kerülni a célodhoz.

5/ Fogadd el a kihívást! Nem minden futás lehet könnyű. De ha nem lépsz ki a komfortzónádból és nem teszel meg mindent a célért, ne számíts nagy változásokra!

Olvasd el ezt is!
Tíz furcsa tény a futókról

Különös fajta a futó, az biztos. Sebtapaszt teszünk a mellbimbónkra, nyíltan beszélünk arról, sikerült-e már aznap wc-re mennünk, és önszántunkból kimegyünk a hőségbe vagy a fagyba, hogy fussunk egy csomó kilométert.

Curry-s édesburgonyaleves

Mutatunk egy receptet, ami garantáltan felmelegít egy hosszú futás után!

Trükkök a futópadon: ne unatkozz!

A futópados edzés elég monoton lehet, de mutatunk pár trükköt, amivel kicsit izgalmasabbá teheted.

Ki tartja jobban a tempót a maratonon?

Állítólag a nők 18,7 százalékkal jobban tartják magukat az egyenletes tempóhoz a maratonokon, mint a férfiak. Jens Jakob Andersen, a runrepeat.com alapítója 1.815.091 maratoni eredményt vizsgált meg 131 2008 és 2014 között megrendezett versenyről.

Milyen hatással van a zene a futásra?

Te szoktál zenét hallgatni futás közben? Képzeld, jó hatással van a futásodra és a regenerációra is, egy új kutatás szerint. Csak a tempó nem mindegy.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft