Ideje lezárni ezeket a vitás kérdéseket a futókkal kapcsolatban

A futók barátságosak és nyitottak, de köztünk is vannak konfliktusok. Viszont érdemes fejben tartani, hogy mindannyiunkat egy dolog köt össze: imádunk futni.

A futók barátságosak és nyitottak, de köztünk is vannak konfliktusok. Viszont érdemes fejben tartani, hogy mindannyiunkat egy dolog köt össze: imádunk futni.

Olvasd el ezt is!

Épp ezért vetünk véget a következő, elég népszerű vitáknak

Futópad vs. természet

A terepfutók lenézhetik a futópadon edzőket, hiszen a gépen kevesebb a kihívás, a futópados futók pedig furcsán néznek a télen-nyáron kint futókra. Végül viszont csak az számít, mennyit futottál, nem az, hogy hol. A lényeg, hogy szeress futni!

Kütyüs vs. nem kütyüs futók

A modern technológiának köszönhetően a futásod minden részét mérheted. Sok futó használja ezeket, egyesek már talán kissé megszállottan is. A másik oldalon viszont ott állnak azok, akik semmilyen eszközt nem használnak. Mi csak annyit mondunk: a lényeg, hogy épségben hazaérj, anélkül, hogy elvétednél!

Igazi vs. más futók

Ez a vita valószínűleg örökké fog tartani. Ki az igazi futó? Gyors, vagy lassú? Beszélgetős, vagy megényos? Rövid távot, vagy hosszút fut? Milyen gyakran? Hogyan? Szerintünk ezek közül egyik sem mérvadó. Mindenki igazi futó, aki fut.

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Melegedj fel a hideg futások után ezzel a smoothie-val!

Ez a smoothie felmelegít, ráadásul ellát fehérjével és szénhidrátokkal, szóval tökéletes egy zod, téli futás után.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft