Ideje lezárni ezeket a vitás kérdéseket a futókkal kapcsolatban

A futók barátságosak és nyitottak, de köztünk is vannak konfliktusok. Viszont érdemes fejben tartani, hogy mindannyiunkat egy dolog köt össze: imádunk futni.

A futók barátságosak és nyitottak, de köztünk is vannak konfliktusok. Viszont érdemes fejben tartani, hogy mindannyiunkat egy dolog köt össze: imádunk futni.

Olvasd el ezt is!

Épp ezért vetünk véget a következő, elég népszerű vitáknak

Futópad vs. természet

A terepfutók lenézhetik a futópadon edzőket, hiszen a gépen kevesebb a kihívás, a futópados futók pedig furcsán néznek a télen-nyáron kint futókra. Végül viszont csak az számít, mennyit futottál, nem az, hogy hol. A lényeg, hogy szeress futni!

Kütyüs vs. nem kütyüs futók

A modern technológiának köszönhetően a futásod minden részét mérheted. Sok futó használja ezeket, egyesek már talán kissé megszállottan is. A másik oldalon viszont ott állnak azok, akik semmilyen eszközt nem használnak. Mi csak annyit mondunk: a lényeg, hogy épségben hazaérj, anélkül, hogy elvétednél!

Igazi vs. más futók

Ez a vita valószínűleg örökké fog tartani. Ki az igazi futó? Gyors, vagy lassú? Beszélgetős, vagy megényos? Rövid távot, vagy hosszút fut? Milyen gyakran? Hogyan? Szerintünk ezek közül egyik sem mérvadó. Mindenki igazi futó, aki fut.

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft