Ezt tudnod kell, ha te futsz, a párod viszont nem

Talán az az ideálisabb, ha együtt futhattok, de akkor sincs rossz dolgod, ha nem!

Talán az az ideálisabb, ha együtt futhattok, de akkor sincs rossz dolgod, ha nem!

Olvasd el ezt is!

Elég feszítettek a mindennapok, így komoly logisztikát igényel, hogy a szabadidőbe minden beleférjen. (Pedig még gyerekem sincs!) Irigylem azokat a párokat, akik együtt futnak, mert a sportolást és az együttlétet megoldják egy kalap alatt, de mi van azokkal, akiknek a szerelmének teljesen más hobbijai vannak? Például ezen az egész héten, esténként csak beestem az ágyba, megkérdeztem a pasimat, hogy milyen napja volt, és már be is dobtam a szunyát. Alapvetően igyekszem odafigyelni arra, hogy semmi se menjen a magánéletem rovására, de azért vannak nehézségek. Ezeket a dolgokat meg kell jegyeznem azoknak, akik hasonló cipőben járnak:

  • Mindenképpen egy olyan embernek kell lennie, aki elviseli azt, hogy te korán felkelsz, hogy hajnalban futhass. Hogy nem az az ember vagy, akivel együtt lehet ébredezni…
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Így fuss a futópadon
  • Én elfogadtam azt, és nem várom el, hogy pasim minden versenyre kijöjjön. Persze többször ott van, hozza utánam a kis hátizsákomat, majd egy-egy pontra átugrik szurkolni, és ott vár a célban. De, ha nem, akkor sem hisztizek.

  • Szívesen kísér biciklivel hétvégente a hosszabb távokon, és ez egy jó alkalom arra, hogy együtt legyünk. Egy jó kis párkapcsolat építő szituáció, amikor az egyik fél szenved, a másik meg biztatja, látszik, hogy működtök együtt, tud-e lelket önteni beléd, és te hogyan viselkedsz vele, amikor már teljesen kész vagy. Egyszer például egy ismeretlen útvonalon mentünk, ahol sok emelkedő volt, és már nagyon utáltam az egészet, erre azt mondta, „nyugi, innen már sík”. De képzeld, nem volt az!! Még jött egy magas emelkedő, és ez annyira rosszul érintett, hogy lekiabáltam szegényt. Azóta megtanultuk kezelni az ilyesmit…

  • Attól még, hogy nem mondja el naponta, hogy mennyire büszke rám, tudom, hogy így van. Legutóbb meglepett egy szupi éremtartóval, vagy hallottam, hogy másnak azt ecsetelte, mennyire szereti bennem, hogy kitartó és erős vagyok, és megdolgozok a céljaimért. Attól, hogy téged sem ajnároz folyton a szerelmed, ne hidd, hogy nem imponál neki a teljesítményed.
Betegség esetén mikor futhatsz és mikor nem?

Amikor egy edzéstervet követsz, vagy csak szimplán hozzászoktál ahhoz, hogy rendszeresen futsz, biztosan rosszul érint, amikor egy betegség miatt szünetet kell tartani. Most eláruljuk, mely betegségeknél, mikor szabad a pálya, és mikor maradj inkább otthon!

Két futó segített a 73 éves, sérült férfinak, hogy átérjen a célvonalon

John Wilkie a Rock’n’ Roll Arizona félmaratonon indult, ám néhány méterrel a cél előtt elesett.

Egy hónapon keresztül minden nap megcsináltam 10 fekvőtámaszt. Íme az eredmény

Azt mondják, az apró változtatások hatalmas eredményhez vezethetnek. A Women’s Health egyik szerzője, Kristen Domonell kíváncsi volt, mi történik akkor, ha átalakítja a hagyományos edzéstervét és egy hónapon keresztül minden egyes nap megcsinál 10 fekvőtámaszt. Íme, az eredmény.

Egy újabb ok arra, hogy otthon hagyd a fülhallgatód

Létezik egy kifejezés, amit azokra az emberekre használnak, akik nem tudnak a telefonjuk nélkül élni: nomofóbia.

6 étel, amitől megnyugszol

Megkértük dr. Drew Ramseyt, a Columbia University pszichiáterét, hogy adjon pár tippet, mit érdemes enned, ha stresszes vagy. Így biztos lehetsz benne, hogy nem hízol el.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft