Borítókép: Ezt tudnod kell, ha te futsz, a párod viszont nem

Ezt tudnod kell, ha te futsz, a párod viszont nem

Forrás: Europress
Talán az az ideálisabb, ha együtt futhattok, de akkor sincs rossz dolgod, ha nem!

Elég feszítettek a mindennapok, így komoly logisztikát igényel, hogy a szabadidőbe minden beleférjen. (Pedig még gyerekem sincs!) Irigylem azokat a párokat, akik együtt futnak, mert a sportolást és az együttlétet megoldják egy kalap alatt, de mi van azokkal, akiknek a szerelmének teljesen más hobbijai vannak? Például ezen az egész héten, esténként csak beestem az ágyba, megkérdeztem a pasimat, hogy milyen napja volt, és már be is dobtam a szunyát. Alapvetően igyekszem odafigyelni arra, hogy semmi se menjen a magánéletem rovására, de azért vannak nehézségek. Ezeket a dolgokat meg kell jegyeznem azoknak, akik hasonló cipőben járnak:

  • Mindenképpen egy olyan embernek kell lennie, aki elviseli azt, hogy te korán felkelsz, hogy hajnalban futhass. Hogy nem az az ember vagy, akivel együtt lehet ébredezni…
  • Én elfogadtam azt, és nem várom el, hogy pasim minden versenyre kijöjjön. Persze többször ott van, hozza utánam a kis hátizsákomat, majd egy-egy pontra átugrik szurkolni, és ott vár a célban. De, ha nem, akkor sem hisztizek.

  • Szívesen kísér biciklivel hétvégente a hosszabb távokon, és ez egy jó alkalom arra, hogy együtt legyünk. Egy jó kis párkapcsolat építő szituáció, amikor az egyik fél szenved, a másik meg biztatja, látszik, hogy működtök együtt, tud-e lelket önteni beléd, és te hogyan viselkedsz vele, amikor már teljesen kész vagy. Egyszer például egy ismeretlen útvonalon mentünk, ahol sok emelkedő volt, és már nagyon utáltam az egészet, erre azt mondta, „nyugi, innen már sík”. De képzeld, nem volt az!! Még jött egy magas emelkedő, és ez annyira rosszul érintett, hogy lekiabáltam szegényt. Azóta megtanultuk kezelni az ilyesmit…

  • Attól még, hogy nem mondja el naponta, hogy mennyire büszke rám, tudom, hogy így van. Legutóbb meglepett egy szupi éremtartóval, vagy hallottam, hogy másnak azt ecsetelte, mennyire szereti bennem, hogy kitartó és erős vagyok, és megdolgozok a céljaimért. Attól, hogy téged sem ajnároz folyton a szerelmed, ne hidd, hogy nem imponál neki a teljesítményed.